| WhatABeautifulDay a întrebat:

Aveti o parere proasta despre barbatii sau femeile care sunt inca virgini la 25 de ani sau mai mult?

76 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apreciez oamenii aia

| Adry05 a răspuns:

Fiecare face cum vrea

| RAY a răspuns:

Sincer vorbind in mod neutru este o rusine sa fi baiat si sa fi virgin,chiar dacanoi ascundem adevarul spre a fi pe placul altora,adevarul este ca e rusinos,fetele rad de tine,clar asta demonstreaza ca nu ai avut iubite sau ca nu ai un fizic atragator,exceptie fac cazurile de abuz sexual,asexualitate,homosexualitate,vorbim de majoritate ok, e in randul fetelor o mandrie dar pana la o varsta ca un barbat nu are timp sa stea dupa o virgina mult timp, el vrea o relatie care include sex, in gasca de prieteni virgini sunt vazuti ca clovni e fiind mereu in glumele unora, care glume sunt negative, nu o mandrie sa fie baiat si virgin

| Plato a răspuns (pentru RAY):

"Fetele rad de tine", "virgini sunt vazuti ca clovni fiind mereu in glumele unora". Oamenii ăștia care zici tu ca ar rade sunt niste mizerabili, niste ratati sau femei usoare. Ma indoiesc ca un om educat si inteligent ar fi amuzat de asemenea subiect. Sex/dragoste nu faci ca sa intri in "lumea buna" sau sa adaugi la colectie, ci ca o desăvârșire a iubirii dintre doua suflete pereche.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Sunt prejudecati

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ai dat un mare eronat realitati de care fugi, vezi avatarul meu te descrie

| Endoryus a răspuns (pentru RAY):

Da? Si atunci cum explici nesimtiti astia mincinosi mai sus care baga rahatul ala cu "inteligenta conteaza "? Aia care spun asta sunt clar urati. Numai uratii spun ca aspectul nu conteaza. Astia cum mai fac sex?
Ps. Eram retoric cu intrebarea/intrebarile mai sus. Stim toti ca uratii fac sex cu altii si mai urati. Unu praf e suportat/vrut de unu/una si mai praf ca el/ea.

| RAY a răspuns:

Cum 29 minute | Nevermore a răspuns (pentru supadeceapa):
Vezi cum vorbește și pe TPU...îți răspunzi

cum vorbesc?

| corbulalbrosu a răspuns:

In niciun caz alegerea ta nu poate fi calificata de vreunul dintre noi. Fiecare isi traieste viata dupa propriile principii. Daca sunt bune/corecte sau din contra sunt rele/gresite acest aspect doar cel aflat in respectiva situatie/cauza poate sa decida sau sa o aprecieze. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| LPCTSTR a răspuns:

Sunt oameni, ce vrei de la ei?

| alina2k18 a răspuns:

N-am o parere proasta, dar trec aniiwinking

| Plato a răspuns (pentru alina2k18):

Trec anii, si? Viata se rezuma doar la sex?

| alina2k18 a răspuns (pentru Plato):

Daca nici la tinerete nu ne foot3m atunci cand?
winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

De ce imi dai nefolositor? Si tie iti lipsesc basic skills de supravietuire? Nu-mi spune tu mie ca o persoana fara probleme hormonale, emotionale sau de socializare sta virgina pana la 30 de ani laughing n-ai cum.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca trebuie sa-ti dau explicatii, dar nu vad legatura dintre virginitate si a fi "descurcaret". O fi sexul sanatos, dar se face doar ca o desăvârșire a iubirii absolute, nu cu oricine ca sa fii in pas cu lumea. Bine, daca tu faci cu toata lumea, oricand, oriunde, iti respect decizia si stiu ca o faci gandindu-te la sanatate.

Uite ca e o mare legatura. Daca esti descurcaret, iesi in lume, cunosti oameni, stii cu ce se mananca viata, n-ai cum sa nu dai de o persoana ok, pe gustul tau, de incredere si asa mai de parte.

Cunosc si eu multe persoane virgine la 20 si ceva de ani, toate pentru ca stau si se joaca pe calculator toata ziua ca niste copii. laughing De unde reiese ca sunt foarte mature si descurcarete, nu? Numai bune pentru relatii din alea cu iubire absoluta, da, sigur, vezi sa nu.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu am o parere proasta, dar ceva sigur le lipseste. Problema lor ce.

| Plato a răspuns:

De ce as avea? Dimpotriva, am o parere foarte buna.

| Lioana a răspuns:

Nu. De ce as avea o parere proasta. Ba chiar apreciez asa ceva.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu judec oamenii in functie daca si-au bagat-o sau nu.
Nu imi dau cu parerea, incerc sa inteleg motivul, difera de la caz la caz.
Si deh, 50% conteaza aspectul fizic si 50% caracterul.
Majoritatea dau jet daca lipseste una.
Sunt intr-adevar si exceptii.
Si oricum se pot ambele imbunatatii, iar procentajul poate sa difere de la persoana la persoana.
Ah...sexul se poate cumpara, ce chestie thinking

| RAY a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Eu as spune ca conteaza in proportie de 100% fizicul, cand te degusta un om la prima vedere ce interes ai sa il cunosti?

| PersonajFictiv a răspuns (pentru RAY):

Pai da,nu ai niciunul.
Iar daca il cunosti si nu iti place caracterul lui tot nu ramai cu el.
De aia am spus ca din ambele motive poti ramane singur.
Pentru unii conteaza mai mult fizicul,pentru altii mai putin,nu toti vad frumos acelasi baiat sau aceeasi fata,intr-o oarecare masura difera de la o persoana la alta perceptia asta.
Tu cand nu o sa te mai lasi afectat de fizic o sa ai mai mult succes, nu trebuie sa iti pese ca nu esti Brad Pitt, te afecteaza mai mult cum te simti tu in legatura cu tine decat aspectul.
Stiu tipi care nu arata bine dar tot au femei, pur si simplu nu le pasa deloc, dar deloc, 100%nepasare in legatura cu asta,nu se simt inferiori din cauza aspectului.
Nici tu, sa nu te simti inferior nimanui,fiecare are plusuri si minusuri, deci in orice grup esti, langa oricine esti sa nu te simti inferior, niciodata.
Oamenii te simt, chiar daca nu spui nimic.
Dar revenind, daca ar conta 100% fizicul,inseamna ca daca esti frumos poti avea orice tipa,nu? Eh,in afara de ati place ce vezi,mai trebuie sa iti placa si cum te simti cu persoana aia, ce ai in comun cu ea,cum te intelegi cu ea,ce pareri ai tu despre anumite lucruri,etc. Multi si multe refuza o relatie cu oameni frumosi dar prosti,nesimtiti,neintelegatori,etc,de aia spun ca amandoua conteaza,ca amandoua au un rol, dar depinde de persoana in ce masura ( stiu tipe atrase rau de altii care nu sunt frumosi, dar sunt foarte inteligenti, creativi, etc, deci depinde.).

| RAY a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Pentru unii conteaza mai mult fizicul,pentru altii mai putin,nu toti vad frumos acelasi baiat sau aceeasi fata,intr-o oarecare masura difera de la o persoana la alta perceptia asta.

nu e vorba de asta,pur simplu dispare interesul,ce interes sa ai daca te degusta fizicul cuiva, nu trebuie sa fie o raza de soare dar sa te atraga cat de cat fizic, stii si tu ca nu se scoala daca nu te atrage te poti si ruga de ea ca degeaba, plus ca e ceva involuntar, in lipsa atractiei putem vorbi de o iubire platonica dar majoritatea vrem sa simtim ceva sexual

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Conteaza foarte putin fizicul cam 10% din fete te pot vedea atât de frumos incât sa nu conteze de loc caracterul, restul se compenseaza prin caracter pentru a le stârni interesul care te vãd mediocru.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu cred

Fizicul nu conteaza mai deloc pentru o fata. Eu extrem de rar vad un barbat atractiv pe strada, femeile va vad mult mai frumosi decat meritati, de asta toti gibonii cu fete de camatari au iubite, le vrajesc ei cu altele, nu cu fizicul, ca daca ati avea doar fizicul ar fi toate lesbiene.

Si tu esti cu vrajeala asta, nu inteleg ce castigati cu minciuni cu de astea

Tu esti singurul care se minte ca nu are anumite lipsuri cand vine vorba de caracter si arunci toata vina pe fizic.
Eu stiu tipi obezi sau cu nasul cat o paleta de ping pong sau paralizati de la brau in jos in scaune cu rotile care sunt in relatii. Ei de ce au reusit sa isi gaseasca pe cineva?
Poate cand o sa incepi sa fii sincer cu tine o sa se schimbe ceva in viata ta
Daca speri doar la videochatiste nu ma mir ca ai mentalitatea pe care o ai.
Succes

Deja exagerezi in asa mod incat nici tu nu te crezi, fi sincera, lasa minciuna, vrajeala

laughing toate fetele din lume sunt mincinoase?
https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/......2656_n.jpg

Nu toate, sunt si fete sincere care recunosc adevarul

| Endoryus a răspuns:

Clar au probleme la bostan. Altfel nu se explica cum ajungi sa nu faci sexul opus sa te doreasca. La 18 ani mai zic ca ai o scuza. Habar nu ai pe ce planeta traiesti. Dar 25? Naspa.

| RAY a răspuns (pentru Endoryus):

Sau nu sunt atractivi pentru sexul opus

| RAY a răspuns (pentru Endoryus):

Ipocrizie umana, daca am fi sinceri ne-am ucide intre noi, asa ca avem un cod de ipocrizie fiecare dintre noi

| supadeceapa a răspuns (pentru RAY):

Nimeni nu e atat de neatractiv incat chiar sa nu atraga pe nimeni.
Pana la urma e vorba si de chimie nu doar de aparenta fizica
Ca daca ar fi vorba numai de aspect n-ar mai iesi grasane cu schilozi sau alte cupluri dubioase.

| RAY a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu stiu ce sa spun, eu am fost refuzat de prea multe ori, asta e daca nu atrag sexul opus asta e

Poate nu le place caracterul tau.

Cum zeus ti au dau seama de asta in cateva minunte, sa fim sinceri

Daca te-au respins in cateva minute dupa ce te-au cunoscut, inseamna ca ai insistat cu ceva sau le-ai luat prea din prima laughing.
Ai parut disperat/grabit.

Altfel nu vad cum ar putea sa te refuze in cateva minute de cand vorbiti.

Nu sunt genul, sa fim seriosi prima impresie este aspectul fizic

Pai cum te-au refuzat?

Adica imi spunea in fata ca nu ma plac

Si iti ziceau asa din senin? laughing Nu cred
Gen, hei, ray, imi pare bine de cunostinta, ba, eu nu te plac.

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Vezi cum vorbește și pe TPU...îți răspunzi
rolling on the floor

Si mai rau

| ForeverAlone97 a răspuns:

N-am nicio parere, fiecare face ce vrea cu viata lui

| Justme1997 a răspuns:

Nu am o parere proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,dimpotrivă,îi invidiez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+25 e cam mult, cat de inchis in tine/in casa si nedescurcaret sa fii? Nu am o parere proasta, dar nici buna. Adica nu vad de ce unele persoane le ridica in slavi. Nu e nimic de aplaudat si felicitat ca traiesti pana la o varsta inaintata asa si aduni frustrari. Sexul e sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg cum rezista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da Niste sobolani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu doar asta.Conteaza extrem de multe chestii, de la cum arati pana la cum te misti si respiri laughing cam tot. Sunt facute sa analizeze cea mai mica neincredere in sine man, doar nu se culca cu oricine.

Asa curve sunt fetele pe la tine? in ce oras stai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele nu, da asa imi inchipui eu ca fac.:)) Din HD
Fetele sunt periculoase, nu sti cand te violeaza una
https://www.youtube.com/watch?v=7m8Z-hr0aOQ

Mai ales cu feminismul asta asa e, macar sa nu le lasam gravide ca apoi trebuie sa platim alocatie 18 ani

| Thecurious a răspuns (pentru RAY):

Nu doar 18.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Subsemnatul123 a răspuns:

De ce o parere proasta? Oamenii aia trebuie sa fie ajutati, nu-i normal.

| vjr1979 a răspuns:

Sigur ca nu. Fiecare e liber sa traiasca asa cum isi doreste.

| danut7ddanut a răspuns:

La fete e ok, la baieti nu prea cred laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru danut7ddanut):

și la fete de ce e oklaughing))

| danut7ddanut a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai vrea sa iti gasesti o prietena ce in trecut a fost piscina? :-s

Piscină nu-i sinonim cu virgină
și nu m-ar deranja

La asta faceam referire, la antonim nu la sinonim.

Daca ti-ar place sa-ti gasesti una care au tras-o toti, nu cred ca e chiar asa ok. Si daca nu e virgina, dar sa nu fie piscina.

și de ce e normal la 25 de ani să fii virgină ca fată că asta era discuția.
aaa, și cum afli tu cu câți s-a mai f u tut ea?

Auzi amice, eu nu o sa stau sa ma contrazic cu tine.

Se vede din raspunsurile pe care le oferi ca nu de multe ori ai avut ocazia sa faci sex sau sa faci sex cu mai multe partenere.

O fata daca a fost sau este piscina o cunoaste tot orasu, toata lumea stie ce poama este.

Si mai sunt multe chestii care nu am sa stau sa ti le explic aici.

Ok și de ce e normal la 25 de ani să fii virgină?laughing)

O fata care nu si-a gasit persoana potrivita nu va face sex doar ca sa vada cum este ci va ramane virgina pana cand va gasi persoana respectiva.

Gandeste si tu putin logic.

Deoarece majoritatea in ziua de azi, baga un 'cui' si peste 3 luni sunt insarcinate, ele nestiind nici macar cine este tatal.

Deci, este o diferenta intre a face sex cu persoana potrivita si a o face la prostie.

Corect scuze nb

| DorelFrone a răspuns:

Da lol