| WhatABeautifulDay a întrebat:

Aveti o parere proasta despre barbatii sau femeile care sunt inca virgini la 25 de ani sau mai mult?

76 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Nu am o parere proasta

| Plato a răspuns:

De ce as avea? Dimpotriva, am o parere foarte buna.

| alina2k18 a răspuns:

N-am o parere proasta, dar trec aniiwinking

| LPCTSTR a răspuns:

Sunt oameni, ce vrei de la ei?

| corbulalbrosu a răspuns:

In niciun caz alegerea ta nu poate fi calificata de vreunul dintre noi. Fiecare isi traieste viata dupa propriile principii. Daca sunt bune/corecte sau din contra sunt rele/gresite acest aspect doar cel aflat in respectiva situatie/cauza poate sa decida sau sa o aprecieze. Sanatate!

| Plato a răspuns (pentru alina2k18):

Trec anii, si? Viata se rezuma doar la sex?

| alina2k18 a răspuns (pentru Plato):

Daca nici la tinerete nu ne foot3m atunci cand?
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,dimpotrivă,îi invidiez.

| danut7ddanut a răspuns:

La fete e ok, la baieti nu prea cred laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru danut7ddanut):

și la fete de ce e oklaughing))

| Adry05 a răspuns:

Fiecare face cum vrea

| danut7ddanut a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai vrea sa iti gasesti o prietena ce in trecut a fost piscina? :-s

anonim_4396

Piscină nu-i sinonim cu virgină
și nu m-ar deranja

La asta faceam referire, la antonim nu la sinonim.

Daca ti-ar place sa-ti gasesti una care au tras-o toti, nu cred ca e chiar asa ok. Si daca nu e virgina, dar sa nu fie piscina.

anonim_4396

și de ce e normal la 25 de ani să fii virgină ca fată că asta era discuția.
aaa, și cum afli tu cu câți s-a mai f u tut ea?

| RAY a răspuns:

Sincer vorbind in mod neutru este o rusine sa fi baiat si sa fi virgin,chiar dacanoi ascundem adevarul spre a fi pe placul altora,adevarul este ca e rusinos,fetele rad de tine,clar asta demonstreaza ca nu ai avut iubite sau ca nu ai un fizic atragator,exceptie fac cazurile de abuz sexual,asexualitate,homosexualitate,vorbim de majoritate ok, e in randul fetelor o mandrie dar pana la o varsta ca un barbat nu are timp sa stea dupa o virgina mult timp, el vrea o relatie care include sex, in gasca de prieteni virgini sunt vazuti ca clovni e fiind mereu in glumele unora, care glume sunt negative, nu o mandrie sa fie baiat si virgin

Auzi amice, eu nu o sa stau sa ma contrazic cu tine.

Se vede din raspunsurile pe care le oferi ca nu de multe ori ai avut ocazia sa faci sex sau sa faci sex cu mai multe partenere.

O fata daca a fost sau este piscina o cunoaste tot orasu, toata lumea stie ce poama este.

Si mai sunt multe chestii care nu am sa stau sa ti le explic aici.

anonim_4396

Ok și de ce e normal la 25 de ani să fii virgină?laughing)

O fata care nu si-a gasit persoana potrivita nu va face sex doar ca sa vada cum este ci va ramane virgina pana cand va gasi persoana respectiva.

Gandeste si tu putin logic.

Deoarece majoritatea in ziua de azi, baga un 'cui' si peste 3 luni sunt insarcinate, ele nestiind nici macar cine este tatal.

Deci, este o diferenta intre a face sex cu persoana potrivita si a o face la prostie.

anonim_4396

Corect scuze nb

| Subsemnatul123 a răspuns:

De ce o parere proasta? Oamenii aia trebuie sa fie ajutati, nu-i normal.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu am o parere proasta, dar ceva sigur le lipseste. Problema lor ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+25 e cam mult, cat de inchis in tine/in casa si nedescurcaret sa fii? Nu am o parere proasta, dar nici buna. Adica nu vad de ce unele persoane le ridica in slavi. Nu e nimic de aplaudat si felicitat ca traiesti pana la o varsta inaintata asa si aduni frustrari. Sexul e sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

De ce imi dai nefolositor? Si tie iti lipsesc basic skills de supravietuire? Nu-mi spune tu mie ca o persoana fara probleme hormonale, emotionale sau de socializare sta virgina pana la 30 de ani laughing n-ai cum.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

"Fetele rad de tine", "virgini sunt vazuti ca clovni fiind mereu in glumele unora". Oamenii ăștia care zici tu ca ar rade sunt niste mizerabili, niste ratati sau femei usoare. Ma indoiesc ca un om educat si inteligent ar fi amuzat de asemenea subiect. Sex/dragoste nu faci ca sa intri in "lumea buna" sau sa adaugi la colectie, ci ca o desăvârșire a iubirii dintre doua suflete pereche.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Sunt prejudecati

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ai dat un mare eronat realitati de care fugi, vezi avatarul meu te descrie

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca trebuie sa-ti dau explicatii, dar nu vad legatura dintre virginitate si a fi "descurcaret". O fi sexul sanatos, dar se face doar ca o desăvârșire a iubirii absolute, nu cu oricine ca sa fii in pas cu lumea. Bine, daca tu faci cu toata lumea, oricand, oriunde, iti respect decizia si stiu ca o faci gandindu-te la sanatate.

anonim_4396

Uite ca e o mare legatura. Daca esti descurcaret, iesi in lume, cunosti oameni, stii cu ce se mananca viata, n-ai cum sa nu dai de o persoana ok, pe gustul tau, de incredere si asa mai de parte.

anonim_4396

Cunosc si eu multe persoane virgine la 20 si ceva de ani, toate pentru ca stau si se joaca pe calculator toata ziua ca niste copii. laughing De unde reiese ca sunt foarte mature si descurcarete, nu? Numai bune pentru relatii din alea cu iubire absoluta, da, sigur, vezi sa nu.