N-am citit tot. eee uite ca ne auzim din nou. imi pare rau ca ne intalnim din nou pe fascinantul internet in asemenea circumstante. cand omul iti spune ceva, de ce nu vrei sa iei in calcul si parerea lui? nu trebuia sa faci cum am zis eu, ci doar sa te gandesti bine la cuvintele mele. o relatie de genul asta, nu e buna. niciodata nu va intrebati de ce nu mai e cu fosta nevasta. voi va creati o lume a vostra si nimeni si nimic nu va mai poate scoate de acolo.
lasanad astea la o parte, ca nu am intrat sa-ti zic cat ai gresit ca stii si tu (si nu m-ai ascultat!) ai 24 de ani si-un drum lung inainte. aduna-te, respira, plangi daca mai ai lacrimi si hai mai departe. ridica-te incetut, sterge-te de praf si hai. lasa-l pe nenea in pace ca el le are pe ale lui si croieste-ti alt drum. ai dat cu capul, acum stii ca doare. povestea care ai trait-o si o traiesti si acum sa-ti fie invatatura de mine. varsta tatalui tau nu te face mai desteapta, mai doamna si nici caldura si atentie nu primesti mai mult. pleaca si nu te mai uita in spate. lasa-mi mesaje in privat daca vrei sa te mai descarci. te voi ajuta cat voi putea de mult. ai grija de tine si fii tare
Ce sa faci? Sa te desparti de el. E clar pentru ce-a stat cu tine. Toti barbatii de varsta lui, isi cauta pustoaice naivute, la 20 de ani, pentru sex. Are deja un copil, ce-i mai trebuie inca unul? Barbatii n-au instinctul acela matern al unei femei. Un copil e suficient. In afara de asta, pe langa tine, probabil ca mai are inca 2-3 femei, fiindca asa-s cei de teapa lui. Un barbat serios, draga mea, nu s-ar fi incurcat cu o fetiscana ce i-ar putea fi fiica. Si-ar fi facut o familie si-ar fi ramas cu sotia pe care si-a ales-o in tinerete. Cei care fac de-astea sunt afemeiati si instabili. Genul care umbla din floare in floare, pana la adanci batraneti.
CLAR te desparti de el.Te duci frumos si ii zici ca nu mai merge, ca ai suferit mult prea mult si cu asta basta.Esti inca tanara.Du-te si refa-ti viata.Gaseste-ti o slujba, fa-ti prieteni de varsta ta cu care sa iesi (am observat ca nu prea aveai libertatea sa faci chiar orice vrei tu) si vei vedea ca, cu timpul il vei uita.NU MERITA sa mai stai nicio secunda alaturi de el.Nu dupa cate s-au intamplat.Acum poate iti va veni greu, dar mai tarziu vei realiza ca a fost mai bine ca nu ai pastrat copilul.A fost intr-adevar o greseala a vietii tale si sunt sigura ca mai tarziu nu o vei mai repeta.Acum scopul tau trebuie sa fie legat de tine.Fa ce iti doresti, simte-te libera, lasa in urma trecutul, distreaza-te!
M-am uitat şi la cealaltă întrebare, unde lumea îţi zicea în masă că ar trebui să te desparţi de el. Tu n-ai făcut-o, ai trecut printr-un avort, tipului nici măcar nu îi pasă de suferinţa ta.
Cum te gândeşti să mai continui când ştii că el era afară cu amicii când tu sufereai din ceva ce vă privea pe amândoi?! Acum culmea, bănuieşti că te mai şi înşeală.
Dacă nu îl laşi acum, omul ăsta o să îţi marcheze şi mai mult viaţa.
Tu eşti masochistă, nu înţeleg cum mai poţi sta lângă cineva ca el.
Ok nu aveai dc sa ma jignesti, imi este destul de greu si asa nu esti in măsura sa ma faci asa. Atata timp cand nu ma cunoști si nu stii toata viata mea ti am prezentat o part
E din ea in speranța unui sfat doar atat.Imi pare rau daca te ai simțit lezat cu ceva dar a fost decizia ta sa imi raspunzi la întrebare
Sărut mîna! Este foarte trist ceea ce ți s a intimplat, tu ai 24 el 45? Sint sigur că treci prin momente groaznice atit fizic cit si psihic, si poate te simti vinovată pentru decizia cu avortul, in fine tu acum ai nevoie de un psiholog care să te ajute să treci cu bine de aceasta fază urîtă din viața ta, acel bărbat sigur nu te iubeste, nu te vrea lingă el decit pentru relatii sexuale dar fără obligatii, copil el are cu alta ceea ce te a făcut pe tine să crezi că va vrea incă un copil au fost minciuni, doar minciuni, din păcate el te a folosit si a bătut joc de sentimentele si de viața ta, cel mai bine lasă l, nu are rost să i ti faci nervi spionîndu l cu ce femei vorbeste să aflii parole discutii este inutil, deoarece cea care va suferii esti tot tu, deoarece el are minciunile deja bine pregătite, împacă te cu părintii tăi, mama ta trebuie să te ajute, spune i prin ce treci, ea sigur te poate ajuta si te poate intelege. Multă sănătate si nu mai plînge intrucît tie i ti faci rău.
E! Ce sa spun! La 20 ani este "tare" nevinovata! Parintii ei la 15 ani munceau sa-si castige painea. Ea s-a uitat probabil la averea lui si a zis: "asta-i de mine".
Ce vreau sa spun: amandoi sunt la fel de vinovati si o femeie care ia barbatul altei femei stie la ce trebuie sa se astepte: il va pierde. Boala de a da vina numai pe barbati se numeste "misandrie". Un barbat nu greseste singur.
Esti tanara! ai tot viitorul in fata, e prea mult intre voi, nu stiu ce a fost in capu tau cand l-ai cunoscut trebuie sa iti iei unu de varsta ta sau cu cel mult 3-4 ani mai mare. ca de pe la 25 de ani si barbatii se mai maturizeaza asa ca cel mai bine e sa il lasi in pace. e prea mare diferenta intre voi. asa ca mai bine incepe o viata noua petru ca esti tanara
Este timpul sa indrepti greselile trecutului. (Nu e bine sa le uiti, pentru ca nu cumva ceva asemanator sa se repete...).
Nu te supara pe mine, si eu am 24 de ani si nu m-as putea incurca cu unu` de 45, tu cum ai putut? Ti-ar putea fi tata! E scarbos. Am citit despre diferentele de varsta intre parteneri, pana la 10 ani e ok, dar peste 10 deja e o problema din punct de vedere psihologic, ceva patologic.
Desparte-te de el ca nu e ok si gaseste un baiat pe care sa-l poti prezenta famoliei, cu care sa te poti plimba linistita de mana pe strada fara sa te priveasca oamenii dubios.
As zice ca imi pare rau dar nu prea. ti-ai facut-o cu mana ta. daca tie nu ti-a pasat cand toata lumea iti zicea sa il lasi, tu nu, ai continuat. iti meriti soarta. acum trebuie sa treci mai depate. ai doar mai grija ca urmatoru sa nu fie cu 30 de ani mai mare, desigur si bani multi.duh
@Alycon spune foarte bine:
"Ce sa faci? Sa te desparti de el. E clar pentru ce-a stat cu tine. Toti barbatii de varsta lui, isi cauta pustoaice naivute, la 20 de ani, pentru sex. Are deja un copil, ce-i mai trebuie inca unul? Barbatii n-au instinctul acela matern al unei femei. Un copil e suficient. In afara de asta, pe langa tine, probabil ca mai are inca 2-3 femei, fiindca asa-s cei de teapa lui. Un barbat serios, draga mea, nu s-ar fi incurcat cu o fetiscana ce i-ar putea fi fiica. Si-ar fi facut o familie si-ar fi ramas cu sotia pe care si-a ales-o in tinerete. Cei care fac de-astea sunt afemeiati si instabili. Genul care umbla din floare in floare, pana la adanci batraneti."
Este timpul sa indrepti greselile trecutului. (Nu e bine sa le uiti, pentru ca nu cumva ceva asemanator sa se repete...).
Nu am luat bărbatul nimănui l-am cunoscut cand era deja in proces de divorț si nu are sacu de banii câștiga 15 milioane pe luna! Asa ca nu mai vb daca nu știi situația