| Sebhp11 a întrebat:

Azi am aflat că o colega de a verișoarei mele, care e cu 3 ani mai mică, ma place foarte mult. Am. vorbit cu ea si vrea sa ne vedem in parc joi. Ce ar trebui să fac?

11 răspunsuri:
| Loliana a răspuns:

Depinde, cati ani ai(ca dupa intrebare eu te clasez undeva intre12 si 16 ani? Daca sunteti amandoi adulti e diferit de ceea ce vrei sa faci. Daca esti adolescent, vorbesc in calitate de fata, pentru a o impresiona, i-ai o floare( nu un trandafir rosu, mai bine unul roz, ori alta floare, si/sau cumpara-i o inghetata. Gasiti subiecte comune. Cele sigure in general pentru fete intre 14 si 18 ani sunt animalele, jocurile, liceul, etc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ce varsta aveti?
Plimba-te cu ea prin parc. Daca aveti macar 16 ani, mergeti si la o cafenea.

| Crackman a răspuns:

Sa te veZi cu fata... ca doar te a chemat, este greu sa inviti pe cineva si trebuie sa ii dai placerea sa te prezinti

| Goete a răspuns:

Cu 3 ani mai mica si tu esti Sebhp11 - de 11 ani si ea de 8?
In parc, sex in public!

Dar daca ai 111 ani si ea 108, va plimbati de mana, desculti pe iarba

| Violleta2022 a răspuns:

Esti mult prea micut la 14 anisori sa iesi la intalnire cu o fetita de 11 ani (odata ce spui ca ea este cu 3 ani mai micuta, deci fetita mica).

Mai asteapta cativa ani sa ajunga si ea la 16 si sa va intalniti!

| Sebhp11 explică (pentru Goete):

Nu am 11, am 14. Ziua mea e pe 11

| Sebhp11 explică (pentru Violleta2022):

Are 12, nu e chiar cu 3 ani, sunt aproape 3 ani. Anul asta eu fac 15, iar ea a făcut deja 12

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sebhp11):

Nu face nici o diferenta cateva luni, ca fetita aia tot este copilas mic iar tu nu esti mai rasarit ca ea la 14 anisori.
Mai asteapta sa mai cresti, si peste 2-3 ani ami vorbim, dar in nici un caz cu fetite foarte mici, ca vin cu bataie de la mamica si taticul lor.

| Goete a răspuns (pentru Sebhp11):

A...
Du si tu o minge, rachete de badminton sau daca vrei sa ii intri mult pe sub piele, doua papusi sa va jucati

| Sebhp11 explică (pentru Goete):

Foarte amuzant, ce pot sa spun

| Goete a răspuns (pentru Sebhp11):

Si ce vrei sa spun, sa duci prezervative?
Daca ai 14 ani ea are 11 - dar nu la toti le-ai spus acelasi lucru