| Kazimir a întrebat:

Azi am aflat că prietena mea e însărcinată. Exista o singură problemă. Sunt virgin. Există vreo sansă sa fie copilul meu?

Răspuns Câştigător
| Deea03 a răspuns:

Da Kazi! Esti un cocalar. Asta e adevarul. Nu stiu cum te suporti. laughing

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca-l cresti tu, da.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Parerea mea este ca nu este nici o sansa sa fie copilul tau pentru ca esti virgin.Nu ai avut nici un contact sexual cu ea.Esti sigur ca nu te'a inselat?:-(... Vorbeste mai mult cu ea.Sau poate a facut o mica gluma. cine stiesad...

| zuzu a răspuns:

Nu

| cherrybomb a răspuns:

Hahaharolling on the floor) e facut in eprubeta copilul laughing)

| alexandru1991 a răspuns:

Pai daca nu ai avut contact sexual cu ea si nu ai ejaculat in vagin nu prea are cum sa fie insarcinata cu tine.

| BringMeToLife a răspuns (pentru alexandru1991):

Ce stupid estti cica daca nu ai avut contact sexaul nu ai vazut ce a zis ca e virgin doamne?

| alexandru1991 a răspuns (pentru BringMeToLife):

Cand faci actul sexual in sine nu mai esti virgin... daca el a facut petting sau heavy petting...de unde sa stiu ce a facut tipul, eu doar i-am raspunstongue

| BringMeToLife a răspuns (pentru alexandru1991):

eeei da ce sa fac asta face misto nu vezi?

| mika a răspuns:

Mai glumetule, felicitari o sa fii tatic!rolling on the floor

| mika a răspuns:

Ai pupat-o si a ramas gravida, vai ce faceai daca o sarutai cu limbuta, o fii gemenii?laughing

| คเค๓เк a răspuns:

Hai sti ceva...Glumele astea tinele pentru tine straight face

| Cotzi a răspuns:

Altu a fost in locul tauhee hee. tu taticu vitreg!

| justsmk a răspuns:

Da 100%. Bafta cu odrasla!

| krmina a răspuns:

Ce inseamna pentru tine "virgin"? Este logic ca nu e insarcinata cu tine daca nu ai avut contact sexual cu ea, daca ai avut si inca mai ai "chestia aia" la cuc pentru ca uneori se poate sa nu "se rupa ata" atunci exista posibilitatea sa fie copilul tau.multa bafta funda?tongue