Pai daca nu ai avut contact sexual cu ea si nu ai ejaculat in vagin nu prea are cum sa fie insarcinata cu tine.
Parerea mea este ca nu este nici o sansa sa fie copilul tau pentru ca esti virgin.Nu ai avut nici un contact sexual cu ea.Esti sigur ca nu te'a inselat?:-(... Vorbeste mai mult cu ea.Sau poate a facut o mica gluma. cine stie...
Ce inseamna pentru tine "virgin"? Este logic ca nu e insarcinata cu tine daca nu ai avut contact sexual cu ea, daca ai avut si inca mai ai "chestia aia" la cuc pentru ca uneori se poate sa nu "se rupa ata" atunci exista posibilitatea sa fie copilul tau.multa bafta funda?
Ce stupid estti cica daca nu ai avut contact sexaul nu ai vazut ce a zis ca e virgin doamne?
Cand faci actul sexual in sine nu mai esti virgin... daca el a facut petting sau heavy petting...de unde sa stiu ce a facut tipul, eu doar i-am raspuns
Ce corp ai zici ca e fir de telecabina.Vai de tine esti ma! Mai du-te pe la sala, ca gura e mare din nastere pe net
Loosere!
Ai pupat-o si a ramas gravida, vai ce faceai daca o sarutai cu limbuta, o fii gemenii?
anonim_4396 întreabă:
joker0 întreabă: