| AlexaAlecutza a întrebat:

Azi am aflat de la iubitul meu ca s.a culcat cu niste fete inainte de a fi cu mine. Ar trebui sa fiu suparata sau sa ma deranjeze acest lucru? Tinand cont ca el are 18 ani, iar eu 15.

19 răspunsuri:
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Nu ai de ce sa fi suparata nici sa te dernajeze. A avut o viata inainte de tine si inseamna ca niciuna din fetele alea nu au stiut sa-l tina langa ele de -aia e el acum cu tine. Dar sa nu te grabesti cu el, asteapta sa-l cunosti. S-ar putea sa-ti zica chestiile astea doar ca sa te puna pe ganduri sa sa-ti grabeasca decizia.

| AlexaAlecutza explică (pentru UrsuletuChocolatiu):

Nu vrea sa se culce cu mine. A spus ca va astepta atat timp cat e nevoie. Si ca nu imi cere nimic, doar sa.l iubesc

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Tocmai ăsta e dezavantajul când începi o relaţie la o vârstă destul de fragedă.Cum a pus cineva, acum nu mai sunt la modă păpuşile.Cultura nu îţi place? Ajută pentru inteligenţă şi evită depresiile.Lasă băieţii, că ai timp şi pentru asta.Ai idee câte lucruri negative se pot întâmpla dacă începi acum o relaţie? Gândeşte-te bien înainte să te arunci în relaţia asta.O să facă acelaşi lucru şi cu tine, apoi o să plece când se plictiseşte băiatul.Asta vrei?

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Nu crede tot ce ti se spunewinking Si fi cu un pas inaintea celorlati gandindu-te la tot. Nu pune suflet pentru nimeni, e o perioada cand trebuie sa te distrezi, sa nu-ti pese. Esti prea tanara pentru o relatie serioasa.

| LoveTenis a răspuns:

De ce să fi? Și tu ai avut o viață înainte sa îl cunoști! Cum el a avut de ce să fi supărată? Ar trebui numai dacă ești îngrijorată că așa va face și cu tine ca cu ele! Adică face dragoste apoi se duce la alta! Daor dacă simți asta cam da, ar trebui să fi îngrijorată dar altfel nu, nu ar trebui! Având în vedere că el este major evident că s-a mai culcat și cu altele sar cum tu ești minoră tu nu ai avut șansa să te culci cu mai mulți! Fundiță?

| AlexanderAdrian a răspuns:

"A spus ca va astepta atat timp cat e nevoie. Si ca nu imi cere nimic, doar sa.l iubesc"

Ar trebui sa fii mai mult decat multumita.

| Dariusuu a răspuns:

N-ai nici macar un motiv sa fi suparata pe el, apreciaza-l ca te asteapta cat este nevoie.

Răspuns utilizator avertizat
| Alcyon a răspuns:

Ai grija, ca daca a umblat prin multe paturi e posibil sa fi luat si niste boli. Vezi ce faci cu el, sa nu plangi mai tarziu ca ai nu stiu ce scurgeri sau mancarimi.

| alinaiuliana89 a răspuns:

Trecutul e trecut, tu esti in prezent, conteaza clipa de fata, nu trebuie sa te deranjeze, si daca te deranjeaza in sinea ta ca a fost si cu alte fete inaintea ta, ar trebui sa accepti asta, si vei reusii sa mergi mai departe. Traieste clipa de fata nu te gandii la viitor sau trecut. Bafta :*

| Deea204 a răspuns:

Pai... acum depinde ce crezi tu, si cata incredere ai in el. Cum ai aflat? Eu te-as sfatui sa vorbiti despre asta, si sa nu fi urmatoarea care pica in ''plasa''. Eu daca as fi in locul tau, m-as desprati de el tinand cont ca a facut chestia asta. La inceput toti sunt altfel si normal ca-ti spune ca vrea doar sa-l iubesti, dar, ai grija in viitor, multa bafta :*

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu conteaza ce a facut inainte si nu incerca sa-l bagi in puscarie tu fiind minora. Omul a zis ca asteapta inseamna ca este un barbat adevarat.

| Cupcake a răspuns:

De ce sa fi suparata pe trecut? Traieste prezentul, bucura-te de prietenul tau. Nu conteaza nimic din trecutul lui si nici din al tau. Tot ce conteaza e voi doi si prezentul.Pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai avea de ce sa fii suparata avand in vedere ca a facut asta inaitne de relatia voastra, dar ar trebui sa iti dea de gandit daca la 18 ani are deja o lsita impresioannta.

| Libelle a răspuns:

Nope.
Doar ca nu te compara tu singura prea mult cu celelalte. E o tentatie

| Oana92 a răspuns:

Din moment ce a facut asta inainte sa inceapa relatia cu tine nu ai de ce sa ii reprosezi ceva. Face parte din trecutul lui, si tu ai unul chiar daca esti virgina.

| AndrewAndy a răspuns:

Oricum se culca si cu tine...ce mai conteza...Doamne ce copii in ziua de azi.

| trixiiie a răspuns:

Ar fi egoism din partea ta sa te supere. Nu erai cu el pe-atunci și nu îi poți pretinde să te fi așteptat când poate nici nu te cunoștea.
Ca fată, știu că nu e ok, și al meu a întreținut relații cu alte câteva înaintea mea, dar nah, e băiat și e normal.
Încearcă să te gândești și la faptul că nu orice partidă de sex înseamnă și iubire. :*

| Tupeuuuuuuuu a răspuns:

Nu ar trebui sa te deranjeze,atata timp cat in prezent nu se culca cu alte fete! Sa nu te culci cu el,pentru ca el poate cauta fata,care nu se arunca din prima in pat, care se lasa mai greu,oare nu crezi ca el s-a despartit de ele, deoarece era prea"usuratice"?, asta in cazul in care avea o relatie cu ele, in cazul in care era doar aventuri, cu atat mai mult ca nu ai de ce sa iti faci griji, dar sa nu te culci cu el, sa lasi timpul sa treaca! Bafta! Pa-pa.