E amuzant era mai frumos daca ii explica-i ca te deranjeaza comportamenul lui, nu cred ca era necesar sa il alergi cu matura:p
Lolz...Saraku` baiath...Mai bine ii spunea`i frumosh. Dar ori km am ras cu lacrimi
Bah fata ai o imaginatie foarte bogata...ar trebui sa te faci poeta ) sincer. Sau mai bine du-te pana la psiholog, ai probleme serioase
Of doamne )) pe ziua de azi e prima oara cand m`a facut cineva sa rad mersi, chiar aveam nevoie .nu e ceva rau, chiar bine i`ai facut o sa folosesc si eu metoda asta .ok.Bine acum, nu stiu daca ai facut rau sau bine, oricum daca e un tip cu umor, cred ca l-ai facut si pe el sa zambeasca, si nu s-a suparat . da mai multe detalii cati ani aveti, decat timp sunteti impreuna, este o rel.serioasa sau nu, el s-a suparat sau nu? daca tu ai facut ce ai facut in spirit de gluma si el intelege asta e ok, va mai si distrati, nu totul se rezuma la pat
la-i alergat cu matura mie mi-a placut faza cu papucu in cap i-ai invenetit ochiul bine m-am calmat ) scuze acum...nu trebuia sa il bati cu matura desi cred ca si el a ras putin trebui sa nu il bati trebuia sa ii spui ca nu vrei .
Bine pa-pa ai grija de tine
bine i-ai facut. Rau e probabil ca acum crede ca esti cam salbatica Oricum conteaza ce ti-a zis el dupa toata faza asta. Daca a luat-o ca o gluma sau in serios. Eu zic ca na... e ca o gluma si nu e nimic rau in asta. Dar depinde de ce fel de persoana e el. Oricum sunt putine fete in ziua de azi care mai pun la punct astfel de baieti si ei si-o iau in cap. Te admir pentru curajul tau si sa stii ca am o prietena care tot asa reactioneaza la faze de astea... Ni ci chiar asa dar totusi te pup
Hai sa nu exageram si cu minciuni "i-am invinetit ochiul" greu de crezut doar nu esti nichita
cum sa faci asa ceva?
nu crezi ca era mai frumos daca vorbeai cu el si exista acea comunikre care ii ft importanta intr-o relatzie?
nu`i bine c ai facut [-x
zice ca esti salbatica
daca din asa ceva reactzionezi in halul asta atunci ii grav
in plus sunteti impreuna si din moment c te`ai dus la el lui ia sarit gandul la atceva...
e si vina ta
trebuia sa ii explici ca mergi la el dar numai daca stati unu intr-un capat si altul in celalalt capat d camera
si poathe atunci era mai bine
saracul copil:-o...
nu mai fa asa niciodata si inceraac sa rezolvi lucrurile cu calm nu cu gesturi din astea animalice
DOAMNE! fataaaaa esti nebuna
Este barbat deci cauta sex... el iti propunea subtil dar nu trebuia sa reactionezi asa. puteai sa o dai si tu intr-o gluma sau ziceai ceva gen "Ceva ce merita avut merita asteptat" si pun pariu ca isi dadea seama si o lasa mai moale...am mai fost si eu la baieti acasa si sau dat la mine ba chiar miau peopus si i-am luat al misto.sau si rusinat si lea trecut)
PWP :*:*:*
Eu as fi facut mai rau
Adica totul merge pana undeva dupa care trecem la metode radicale
Banuiesc ca si el a luat-o ca gluma
Oricum faza cu matura e cam veche, e mai util sa ai un penar la indemana si scoti creioane/pixuri si i le arunci pe rand in cap
Oricum trebuie sa recunosc ca esti inventiva
Ai facut bine)totusi lasand gluma la o parte cred ca ar fi trebuit sa-i spui intai ca nu esti de acord cu ce are de gand sa faca si apoi... puteai sa treci la...matura)
ChocolateDroid întreabă: