| doizece a întrebat:

Azi am vorbit cu prietena despre care vam zis ca m-am despartit. de fapt am inceracat :
Doizece: buna
Doizece: te rog nu-mi da ignor
! ca ioana: ce vrei ma
! ca ioana:?
! ca ioana:
Doizece: am vrut sati zic buna
Doizece: dupa atata vreme sa trec pe langa tine si sa nu spun nimica este magarie
! ca ioana: zici tu asta
Doizece: mda.
Doizece: dami ignor daca vrei.
Doizece:
! ca ioana: bai
! ca ioana: lasa ma in pace
! ca ioana: nu intelegi
Doizece: am vrut doar sati zic buna atat
! ca ioana: nu ma intereseaza
! ca ioana:
! ca ioana: sunt fericita
! ca ioana:
Doizece: crezi ca mai imi pasa?
! ca ioana: ha ha
! ca ioana:
! ca ioana: iti pasa
! ca ioana:
! ca ioana: adica
Doizece: da recunosc imi pasa
! ca ioana: putin imii pasa mie daca iti pasa tie
! ca ioana:
Doizece: veronica
! ca ioana: da chesarule
! ca ioana:
Doizece: pfff.
! ca ioana: zii ma
! ca ioana:
Doizece: nu mai zic nimica imi cer scuze
! ca ioana: ok
! ca ioana:
Doizece: imi dai ignor
Doizece: sa stiu sa nu mai incerc sa vorbesc cu tine pe aici degeaba daca da
Doizece:
! ca ioana: auzi
! ca ioana: ma
! ca ioana: termina in pzdm
! ca ioana: q 1000
! ca ioana: iduri
! ca ioana: si sa zici ca nu stiu ce face adi
Doizece: ce
! ca ioana: si sa te iei de mine
! ca ioana:
! ca ioana: azi d faza q cafeaua
! ca ioana:
Doizece: pot sa iti zic ceva?
Doizece: ce cafea mai?
! ca ioana: termina
! ca ioana: draq
Doizece: eu de faza acea cu adi am aflato de la remus sincer
Doizece: sincer nu-mi mai pasa
Doizece: mi-a zis remus multe.
! ca ioana: ce
Doizece: nu pot sa zic
Doizece: ce a zis a fost doar pentru mine
! ca ioana: ma eu stiu tot ce ai vb q el
! ca ioana: k mi a zis
! ca ioana:
Doizece: dar vreau sa stii ca am gresit mult cu hi5. dar cu adi nici macar nu stiam cine e.
! ca ioana:
Doizece: mie mi-a zis remus despre ce era vorba
! ca ioana: sunt q adi
! ca ioana:
Doizece: sincer nu-mi mai pasa
! ca ioana: ha ha
! ca ioana: minte te singur
! ca ioana:
Doizece: ai zis ca sunt mort. mort sunt.
! ca ioana: sincer nu imi pasa daca iti pasa
! ca ioana:
! ca ioana: pai dc nu mori ma
Doizece: vrei sa mor?
! ca ioana: dispari din viata mea
! ca ioana:
! ca ioana: nu te mai suport
! ca ioana: sincer
! ca ioana:
Doizece: sincer dupa 8 luni de zile chiar asa trebuie sa ne purtam cu unu cu altu?
Doizece: eu mi-am facut prietena
Doizece: tu prieten
Doizece: ce mai conteaza?
! ca ioana: pai nu meriti ma
! ca ioana: la ce ai facut sa mai vb q mine
! ca ioana:
! ca ioana:
Doizece: sa-ti spun sincer e urat sa trec pe langa tine si sa ne facem ca nu s-a intamplat nimica
! ca ioana: ai prietena?
! ca ioana: super
! ca ioana:
! ca ioana: ma bucur pentru u
! ca ioana:
Doizece: mda.
! ca ioana: eu ma simt bine q adi
! ca ioana: sincer
Doizece: ma ajuta sa trec peste. mai mult de aia o am
! ca ioana: ma crezi sau nu
! ca ioana: sunt indragostita
! ca ioana:
Doizece: sincer putin ne pasa unu de altu. asa ca de ce vorbim?
Doizece: asa miai zis si mie.
! ca ioana: bine ma
! ca ioana: hai
! ca ioana: adio
! ca ioana is typing a message.
! ca ioana:
Doizece: n-am ziso in sensu rau
Doizece: mai stai
Doizece: stiu ca te doare si nu merit nici macar un buna din partea ta
Doizece: am gresit mult foarte mult
Doizece: dar nu meritam sa fim asa unu cu altu
Doizece: miai dat ignor?
Doizece: te rog zi-mi ceva
Doizece: ori esti ori nu esti
Doizece: dar sa stii ca mereu cand o sa ne vedem pe strada. si o sa trecem unu pe langa altu. o sa simtim ceva
Doizece: oricat de mult neam ura noi doi.
Doizece: pentru ca neam iubit
BUZZ!
ce sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| Misterious a răspuns:

In prima faza nu trebuia sa postezi aici discutia ta privata cu ea... Tu ai dorit sa ne arati noua modul in care se purta ea cu tine.si in ce fel si mod iti vorbea.nu vreua sa trag concluzii pripite si sa cred ca era o femeie/fata usoara si ca doar te folosea... Dupa cum ti-au spus si cei de mai jos indiferenta e cea mai buna metoda... daca ai prietena tine-o de buna nu o folosii.
Tine minte un singur lucru:"Roata fie ea si patrata se intoarce"winking!
Ai grija de tine si multa bafta tongue

19 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Dar ce i-ai facut de se poarta asa?
e clar ca nu te mai iubeste...mai bine o ignori.straight face daca ai bagat-o in seama pe mess si iti raspunde asa nu stiu ce sa zic...straight face

| Farcas a răspuns:

Las`o in pace, nu merita. Din cate am inteles ati fost ceva timp impreuna, si indiferent de ce iai fi facut daca ajunge sa vb asa de tine, nu merita sa te stresezi pentru ea. Poate ca nu te-a uitat dar daca tinea la relatia voastra va mai dadea o sansa, sau macar sa ramaneti amici.Capu` sus ca mai sunt fetewinking

| zeeeeeex a răspuns:

Sincer iti spun... Tu ar trebui sa iti vezi de treaba ca na tu din cate observ vrei sa va intelegeti macar ca amici dar ea nici macar atat... Orice i-ai fi facut, sa o fi inselat, injurat si orice altceva daca se comporta asa nu trebuie sa ii mai dai atentie... Platestei cu aceeasi moneda, pentru ca merita pentru comportamentul ei... Indiferent de ce ai fi facut... Ai prietena... mergi mai departe si gata... Las-o pe ea sa fie de domeniul trecutul... Take care!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sincera sa fiu fata asta nu merita...adica totusi din moment ce odata v'ati iubit de ce sa fie ura asta intre voi? i'ai facut ceva, v'ati despartit si gata... dar pentru asta nu inseamna ca nu trebuie sa va salutati...lasa'o in truda ei ca e vai de capu ei...sa fii fericit cu noua ta prietena happy

| JustMeFlory a răspuns:

Vezi-ti de viata ta! Nu are sens sa mai vorbesti cu ea! De ce esti asa de disperat? Mai sunt atatea fete! Unde e mandria ta? Crede-ma ca o data rupta relatia, chiar daca te iarta tot este nodul!

Nu inteleg ce i-ai facut dar trece peste chestia asta! Si nu mai insista atata! Fii indiferent! Si fa-ti alta gagicawinking
Bye!

| Encore a răspuns:

Clar o bateam pe ioana laughing

| asya a răspuns:

Fata asta clar nu te mai iubeste... a trecut peste! Ai gresit nu? Asuma-ti greseala atunci! Las-o in pace...acum e prea tarziu sa o mai cauti...sa incerci sa te impaci cu ea! Daca ai iubit-o vreodata nu incerca sa-i faci rau ei si actualului prieten!

| MissCamelia a răspuns:

Sa treci peste, sa te comporti frumos cu ea pe viitor daca vrei sa fiti amici, eventual sa-i demonstrezi ca se inseala in prvinta ta

| Pufulete666 a răspuns:

Dar ce rau i-ai facut, ai inselat-o? Eu cred ca ar trebui sa o ignori, k pana la urma u ai bagat-o in seama pe mess, nu-i mai da atentie, ca banuiesc ca nu mai vrei sa te impaci cu ea, nu? Sa sti k ignoranta zgarie orice orgoliu, mult noroc!

| Pufulete666 a răspuns:

Dar ce rau i-ai facut,ai inselat-o ? Eu cred k ar trebui sa o ignori,k pana la urma u ai bagat-o in seama pe mess,nu-i mai da atentie,k banuiesc k nu mai vrei sa te impaci cu ea,nu ? Sa sti k ignoranta zgarie orice orgoliu,mult noroc !

| Pufulete666 a răspuns:

Ups! Scuze ca am raspuns de doua ori, nu a fost cu intentie! Scuze!

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cred ca vrea sa te faca sa te simti intimidat!
si cred ca vrea sa o lase balta...arata putina indiferenta
INDIFERENTA DOARE CEL MAI RAU! crede-ma! stiu din exprienta pentru ca si eu sunt fata.
Incearca sa pari indiferent cu ea, dar din cand in cand mai arunca-i cate o privire. Incearca!

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Ai inselat-o? Stai putin...este cel mai mare rau pe care puteai sa i-l faci... sper ca te-ai lecuit...

| AdelinaL a răspuns:

Nu am realizat bine ce s-a intamplat dar fie happy totusi u pari mult prea insistent si ea nepasatoare sa cel putin asta vrea sa arate( k nuh mai ii pasa de tine) nuh tiu povestea, nuhstiu ce s-a intamplat...de aceea nuh mai spon nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajua http://vrajitoarearozalia.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dar de ce nu ziici tu lumii ce mi ai facut si cum te ai comportat cu mine si cate mi ai facut ...si cate am indurat din cauza ta happy? de ce nu zici adevaru si faci pe victima?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te bine! Esti baiat! Mai sunt destule fete, sau esti de ala care sta numai intr-una? Si eu am avut o relatie de 1 an si 8 luni, si ma doare undeva, viata merge inainte, trebuie traita.

| doizece explică:

Nu am inselat-o. nu-s genu. nu stiu ce s-a intamplat cu noi 2. prea multe certuri poate. si stiu ca ma iubeste dar. e orgolioasa rau.

| doizece explică:

Sincer sa fiu am aflat ca ea m-a inselat la un majorat cu unuhee hee. dar am zis ca merita .si pentru asta mam razbunat si eu putin pe ea printr-o discutie cu masa. dar a degenerat poveste din alta cauza. are un prieten idiot de la 1000 d km care a facut panarama de ea .si a dat vina pe mine.