Deci are alta iubita oficiala?!
Hm, pas gresit mami!
Daca am inteles bine, e cam de rau!
Asa baiat rar gasesti in ziua de azi, fi mai rabdatoare si tu cu el, intelege-i problemele pentru ca eu vad ca te respecta si din spusele tale iti ofera si mangaieri si cuvinte frumoase, mai mult de atat nu ai cum sa-i ceri, asadar fi increzatoare pentru relatia voastra, veti reusi.Bafta!
Nu ii poti cere cuiva un lucru daca pe el nu-l trage inima sau nu are intentie.Este nohotarat sau va iubeste pe amandoua si nu are curaj sa spuna.Este adevarat ce ti-a spus el? Problemele de familie trebuiesc rezolvate, cu astea treci peste, dar cu cele sufletesti, daca nu le tratezi, lasa rani.
Mey... fii alaturi de el ca o prietena, si nu e prea roz faza ca o rel ascunsa, daca te yubeste nu ar trebui sa se ascunda. nu stiu ce sa zic e complicat... dar tu in primul rand daca tii la el foarte mult fii alatrui de el si sustinel, daca vede ca esti alaturi de el si la 'bine si la rau' o sa te aprecieze si lasa-l pe el sa decida in privinta aleia, daca ai sal presezi si ai sai scoti ochii nu reusesti nimic decat sal indepartezi de tine:*:*bft
Trebuie sa ii fii aproape nu neaparat ca iubita ci ca o adevarata prietena.
Dupa gesturi tine foarte mult la tine.
Poate dupa ce isi rezolva problemele cine stie veti fii fericiti impreuna!
bye si bafta!:X
Oo dmne sal parasesti
[eram ironika]
e o bomboana de baiat :X si tu ne intrebi ce ar trebui sa-l faci...
fii alaturi de el din cate neai spus asa face el cu tine...
doamne nare omu voie sa aiba niste probleme in familie sau, nu, ca deja intra repede la suspiciuni
BULANGIU96 întreabă: