Te sfatuiesc sa te duci la acea farmacista NEMERNICA si INCONSTIENTA pentru a-i ''multumi'' ca ti-a oferit un raspuns (daca chiar este intr-adevar asa) 100% GRESIT, FALS, ERONAT deoarece este stabilit STIINTIFIC dar si MEDICAL ca in prima zi a ciclului menstrual formarea unei sarcini este ABSOLUT/100% IMPOSIBILA. In aceasta prima zi a menstruatiei/ciclului menstrual NU EXISTA nici macar 0, 01% SANSE/POSIBILITATI de a exista un OVUL VIABIL. Daca intr-adevar ti-a spus asa, in acel caz respectiva farmacista este de fapt o TICALOASA NEMERNICA. o simpla vanzatoare de medicamente care nu are alt scop decat cel de a-si vinde marfa, fiindca o interseaza doar profitul si nu da nici macar ''2 bani'' pe sanatatea celor ca si tine. Sa-i fie RUSINE.
L-ai luat fix degeaba. O să îți vină când vrea el, că după o astfel de bombă hormonală, mai durează până se va restabili organismul și ritmul normal.
Nu stiu de ce esti asa inconstienta si iei pastila de a 2 a zi cand esti pe ciclu, atunci nu poti ramane gravida, puteai sa intrebi macar farmacista.
Doar o persoana care este complet lipsita chiar si de cele mai elementare cunostinte si informatii privind atat protectia, cat si preventia si procreerea umana poate sa procedeze intr-un mod atat de ilogic, irrational si absolut IRESPONSABIL incat sa foloseasca acea pastila blestemata si nenorocita Escapelle, ABSOLUT INUTIL. Intrebarea ''Cat de repede ar trebui sa imi vina urmatorul ciclul?'' este gresit formulata fiindca in acest caz intrebarea corecta ar fi : Cate luni imi va fi complet dereglat ciclul menstrual? Daca? si Cand? voi mai avea menstruatii normale? Fiindca pur si simplu ti-ai batut joc atat de organismul cat si de sanatatea ta in mod deliberat IRESPONSABIL si absolut INUTIL, chiar ca iti vei merita cu prisosinta atat soarta cat si ''durerile de cap'' ce le vei avea si indura in lunile viitoare. Sanatate!
Am intrebat-o. A spus ca pot sa raman numai ca riscul e mai redus, dar tot e risc. Ovulul inca mai poate fi fecundat.