Spune-i. gestul conteaza.
sti cum e. ce dam aia primi. daca tu continui sa-l "urasti" vorba vine in continuare, o sa primesti ceva de genul (nu stiu sa ma exprim prea clar acum) mai tarziu. da de la tine ca de rau nu e. asculta-ma.
Cred ca ar fi frumos din partea ta sa-i trimiti un mesaj cu "La multi ani! Iti doresc tot ce iti doresti.Sa ai parte de fericire si iubire!" Poti sa formulezi cum vrei tu, eu ti-am dat doar o idee.Sincer,trmite-i un mesaj.
Eu as face ce-mi spune inima nu prietenele, dar depinde daca voi ati ramas prieteni sau nu, daca ati ramas prieteni ar trebui sa-i spui un simplu ''La multi ani!'' fara alte gesturi sau daca ii scrii pe mess sa nu-i pui emoticoane gen '':*'' sau'':X'', poti sa-i scrii simplu ''la multi ani!'' sau daca o sa vorbiti la telefon sau fata in fata sa nu iti tremure vocea sau sa te inrosesti si fara alte gesturi! Cati ani ai?
Am 17, el tocmai a facut 21
Sti ce cred eu? Ca tu nu ai trecut inca peste amintirea lui! De cat timp v-ati despartit?
Nu n-am trecut peste. de 9 luni.
Mda eram sigura. Eu spun sa-i zici ''la multi ani!'' dar fara alte gesturi. acum e alegrea ta
Tu daca tii la el merita sai spui - salut, la multi ani macar asa ca trebuie sa spui trebuie succes
Eu zic să nu îi zici nimic.De ce să fi tu om? De ce nu a fost el? O să zică " uite fraiera asti mi-a spus la mulţi ani", şi după asta va uita totul.
Dă-l în căcat!
Heii. :*
Părerea mea e că trebuie să treci peste greşelile făcute de el. Şi da, spune-i un mic " La mulţi ani. " Cu siguranţă, deşi poate nu va arată, va aprecia gestul tău.
Nu fă greşeala să îi porţi pică atâta timp pentru ce a făcut. pentru binele tău. Şi asta ţi-o spun din "povestea " mea.
Baftă :*
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: