| Intelligence a întrebat:

Azi este ziua fostului meu prieten. Nu stiu daca ar trebui sa-i spun sau nu la multi ani. Eu sincer nu-i-as spune..pentru ca simt si aproape sunt sigura ca el habvar nu are cand este ziua mea..nu tine minte de fapt aproape nimic..desi eu am fost prima lui dragoste.Prietenele imi zic sa-i spun, dar eu simt ca nu merita..pentru ca de cand il stiu de ziua, desi mi-a dat cadouri, acel la multi ani din partea lui se lasa asteptat.Ce ziceti sa fiu om? si sa-i spun fara sa conteze ce mi-a facut el? ..sau sa trec peste ziua asta frumoasa..si sa nu-l bag in seama? ..Inca tin mult la el, dar el e neserios, nu o sa ma aprecieze niciodata..inca..la 9 luni dupa despartire, sufar.

11 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Spune-i. gestul conteaza.
sti cum e. ce dam aia primi. daca tu continui sa-l "urasti" vorba vine in continuare, o sa primesti ceva de genul (nu stiu sa ma exprim prea clar acum) mai tarziu. da de la tine ca de rau nu e. asculta-ma.

| AnneIdk a răspuns:

Heii. :*
Părerea mea e că trebuie să treci peste greşelile făcute de el. Şi da, spune-i un mic " La mulţi ani. " Cu siguranţă, deşi poate nu va arată, va aprecia gestul tău.
Nu fă greşeala să îi porţi pică atâta timp pentru ce a făcut. pentru binele tău. Şi asta ţi-o spun din "povestea " mea.
Baftă :*

| Anytza17 a răspuns:

Eu as face ce-mi spune inima nu prietenele, dar depinde daca voi ati ramas prieteni sau nu, daca ati ramas prieteni ar trebui sa-i spui un simplu ''La multi ani!'' fara alte gesturi sau daca ii scrii pe mess sa nu-i pui emoticoane gen '':*'' sau'':X'', poti sa-i scrii simplu ''la multi ani!happy'' sau daca o sa vorbiti la telefon sau fata in fata sa nu iti tremure vocea sau sa te inrosesti si fara alte gesturi! Cati ani ai?

| LoveToHate a răspuns:

Cred ca ar fi frumos din partea ta sa-i trimiti un mesaj cu "La multi ani! Iti doresc tot ce iti doresti.Sa ai parte de fericire si iubire!" Poti sa formulezi cum vrei tu, eu ti-am dat doar o idee.Sincer,trmite-i un mesaj.happy

| Intelligence explică (pentru Anytza17):

Am 17, el tocmai a facut 21

| Anytza17 a răspuns (pentru Intelligence):

Sti ce cred eu? Ca tu nu ai trecut inca peste amintirea lui! De cat timp v-ati despartit?

| mFlorian a răspuns:

Spune-i..asa demonstrezi ca tu chiar ai fost implicata in acea relatie.

| BlackFuneral a răspuns:

Eu zic să nu îi zici nimic.De ce să fi tu om? De ce nu a fost el? O să zică " uite fraiera asti mi-a spus la mulţi ani", şi după asta va uita totul.
Dă-l în căcat!

| Intelligence explică (pentru Anytza17):

Nu n-am trecut peste. de 9 luni.

| Anytza17 a răspuns (pentru Intelligence):

Mda eram sigura. Eu spun sa-i zici ''la multi ani!'' dar fara alte gesturi. acum e alegrea ta

| oliviaaa a răspuns:

Tu daca tii la el merita sai spui - salut, la multi ani macar asa ca trebuie sa spui trebuie succes