| AndreRaluca a întrebat:

Azi m-am despartit de prietenul meu. Pe 11 am implinit 15 luni de relatie, ieri am facut eu 16 ani, el are 20. Nu am putut sa ne vedem de ziua mea pentru ca era la facultate.el spunea ca vrea sa invete, nu mai intra deloc pe net, vorbeam putin, atunci cand sunam eu si ramaneam des fara subiect de discutie. Eu inteleg ca vrea sa-si faca un rost in viata si ma bucur ca invata, dar vreau atentie...de 2 luni simteam ca relatia nu mai merge si plangeam si i-am spus asta dar lucrurile tot nu prea au revenit la normal. Sigur nu ma inseala. Acum sper din toata inima sa se simta distrus fara mine...pentru ca eu chiar asa ma simt asteptand sa se trezeasca la realitate, sa-mi spuna ca ma iubeste. Am trecut peste faptul ca parintii mei nu-l accepta, peste distanta, nu vreau sa ne despartim. Stiu ca m-a iubit mult, pentru ca a facut multe lucruri pentru mine si niciodata nu a renuntat, oricat de greu ne-a fost. Mi-e dor de el. Credeti ca eu sunt cea care trebuie sa faca primul pas spre impacare? verisoara lui mi-a spus ca trebuie sa am demnitate si sa astept sa faca el primul pas. Si daca nu se intoarce, cum as putea sa-l uit, sau sa nu mai sufar atat?

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Nu, nu esti tu cea care trebuie sa faca primul pas.
Trebuie sa stai departe de el, pana ce va reusi sa inteleaga cat de mult rau iti face.
Daca nu intelege, tu esti singura care poate decide daca mai are rost sa continuati aceasta relatie.

16 răspunsuri:
| victoria34521 a răspuns:

Fix asa am patit si eu. Chiar azi m`am despartit de prietenul meu, si sincera sa fiu ma simt la fel ca tine. Uite, eu zic sa mai astepti pana maine. Daca el nu iti mai trimite niciun mesaj, incearca tu. Si nu uita. speranta moare ultima. Daca te iubeste cu adevarat o sa se intoarca la tine.

| neutrino a răspuns:

Trebuia sa stii ca o relatie are si sfarsit. Chiar daca va impacati, veti continua o minciuna, nu o relatie si mai usurel cu afirmatia ca te iubeste si nu te insala. Trezeste-te din minciuna si nu mai astepta minuni.

| PlayWithMe a răspuns:

Stii ce este ciudat? Eu am 21 de ani si invat la fel ca prietenul tau.Problema este ca el a fost cam nesimtit, pentru ca nu a venit de ziua ta, totusi cat de "tocilar" ai fi, ar trebui de ziua iubitei, prietenilor, sa te duci la ziua lor.Nici eu nu prea dau foarta multa atentie, pentru ca am foarte mult de munca, dar sincer daca el chiar nu realizeaza ca tu chiar suferi dupa el, e cam insensibil si totusi chiar sunt curios. ce inseamna pentru tine atentie? Sa va pupati 10 ore si daca te pupa doar 9, nu iti mai ofera destula atentie? Din punctul meu de vedere, o relatie se bazeaza in primul rand pe prietenie in cuplu, spre exemplu "Haide sa facem temele impreuna" chiar daca suna cam ciudat, faceti activitati impreuna daca vrei sa ai o relatie lunga.Stii de ce spun asta? Pentru ca e usor sa te pupi si sa faci si altceva. mai putine persoane stiu sa se faca placute intr-un alt mod.

| marmotavorbareatza a răspuns:

Bravo tie

| AndreRaluca explică (pentru neutrino):

Faza cu inselatul o stiu. eu merg la el la orice ora vreau fara sa anunt etc. el uraste oamenii care inseala. chestia cu minciuna...cred ca am trait o minciuna 2 luni...cu unele momente de adevar

| AndreRaluca explică (pentru PlayWithMe):

A-mi da atentie inseamna a-si aduce aminte de mine si a-mi da un sms gen "neata>big grin

| PlayWithMe a răspuns (pentru AndreRaluca):

Si daca nu iti da inseamna ca e baiat rau? Eu nu dau spre exemplu sms dimineata sa ii spun ca m-am trezit, asta inseamna sa "sufoci" omul.Incearca pe viitor sa fi mai echilibrata.

Mda, se pare ca mi-au "taiat" destul de mult raspunsul. a-mi da atentie inseamna sa vad ca se gandeste la mine, ca ma alinta un pic, ca e bucuros ca vorbeste cu mine dupa o zi proasta.

Problema e ca timp de un an de zile asa "ne-am sufocat" si cred ca m-am obisnuit. Plus ca nu mi se pare ok sa treaca o zi intreaga si tu sa te joci pe pc, dar sa nu vorbesti delco cu iubita ta. Daca eram in spital sau imi era rau?

| PlayWithMe a răspuns (pentru AndreRaluca):

Asta deja tine de "cei 7 ani de acasa", iar el daca nu a facut asta, inseamna ca e un necioplit si va ramane singur.O seara placuta in continuare

Multumesc frumos pentru sfaturi. o seara placuta si tiehappy

| neutrino a răspuns:

De ce oare?

| mona a răspuns:

Nu cred ca tipul vrea o impacare si o sa te convingi pe parcurs de asta

| AndreRaluca explică (pentru neutrino):

De ce oare am trait o minciuna timp de 2 luni? pentru ca e el idiot si egoist si se gandeste doar la viitorul luisad

| neutrino a răspuns (pentru AndreRaluca):

Aceasta este lumea in care traim. Noua jungla.

| AndreRaluca explică:

Tocmai mi-a spus ca nu mai poate sta intr-o relatie la distanta, ca e mai bine asa.sad