| iAngel a întrebat:

Azi m-am jucat cu prietena mea si ea imi tot tragea tricoul in sus cica sa ma pupe pe burta dar ma pupa pe tate(vrea sa ma excite de cate ori are ocazia) si pe urma i-am zis e randul tau, am pupat-o pe burtica, am sarutat-o, dar nu ma lasa sa o sarut pe tate.doar sa pun mana sau sa ma joc cu ele(prin tricou) nu vrea sa le arate.(nu stiu motivul dc ea spune mereu ca sunt mici ca nu sunt dezvoltate)dar i-am sps ca sunt perfecte asa cum sunt, mie imi plac cum le are ea, dar cateodata o tine pe a ei.

14 răspunsuri:
| Maryussss a răspuns:

Frate tu vrei sa ne zici o eperienta din viata ta sau doresti si un raspuns daca doresti fi mai explicit

| DeeaMarry a răspuns:

Pai e complexata din cauza marimii sanilor. Eu te sfatuiesc sa o intelegi, sa ai rabdare cu ea, sa ii faci complimente ce au legatura cu sanii ei(apropo, sper ca nu spui "tate" de fata cu ea!), insa nici sa exagerezi cu ele(adica sa zici tot asta). Da dovada de rabdare, iar in timp vei vedea ca se va obisnui cu tine. Va fi mai deschisa la nou, in special daca vede ca o iubesti pentru ceea ce e, nu doar pentru corpul ei. E normal sa fie pudica, mai ales daca e virgina.
Deci, multa rabdare si ai sa vezi ca totul o sa se rezolve in timp!

| iAngel explică (pentru DeeaMarry):

Da este virgina, nu vorbesc "tate" de fata cu ea, nici nu le spun pe nume zic doar genul, hey dar nu mai zi ca le ai mici ca sunt perfecte mie nu imi plac mari, imi plac cum le ai tu(iar pe urma ma lasa.) dar nu ma lasa sa ii sarut "tatele"

| Chrisz a răspuns (pentru iAngel):

Cunosc cazul, si cum zicea cineva mai sus, ofera'i intelegere, ascult'o, acorda'i timp...Cu timpul totul va veni de la sine, ea va prinde incredere si te va lasa.

| DeeaMarry a răspuns (pentru iAngel):

Ma bucur ca nu vorbesti asa de fata cu ea. E destul de urat.

| iAngel explică (pentru DeeaMarry):

De fata cu ea ii spun "sanisorii"

| DeeaMarry a răspuns (pentru iAngel):

Aaa... Pai vezi tu, nu o prea ajuti!
Stiu ca poate tie ti se pare mai comod sa spui "sanisori", pentru ca "sani" parca suna mai jenant, mai altfel. Insa tu, vorbind cu diminutive atunci cand e vorba de sanii ei, nu te mai mira daca ii e rusine cu marimea lor!
Trateaz-o ca pe o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Spune-le pur si simplu "sani"!

| Cristizz21 a răspuns:

Asa, si care-i intrebarea aici?

| danytkd13 a răspuns:

Dupa ce ca te lasa sa le atingi si sa te joci cu tatele ei mai ai si pretentiilaughingai rabdare poate o sa te lasa si sa ii saruti tatalewinking (oricum greu gasesti fete de genu asta cum ai gasit ulaughing )

| iAngel explică (pentru danytkd13):

Adica, cum e genul?

| xFaith a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare cu ea. Probabil pentru ea e ceva nou si nu este inca obisnuita cu chestia asta.
Probabil este mai timida de fel dar cu timpul se va obisnui usor usor.
Succes happy

| Bianca1001Bia a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti cu ea lasa-i timp si altadata nu ne mai spune o experienta din viata ta sau macar formuleaza o intrebare pentru ca eu nu am inteles care este scopul acestei ''intrebari'' vrei raspuns sau ce?

| JustDoIt456 a răspuns:

Mie tot imi este rusine sa-l las pe prietenul meu sa-mi vada sinii...Mi se pare ca sunt mici.parca imi e frica ca o sa zica ca sunt prea mici bla, bla, bla.chiar daca el zice ca nu e asa.

| danytkd13 a răspuns (pentru iAngel):

laughingSerios? Mai intrebi? Adica ce fata te mai lasa sa te joci cu sanii ei? Si fata pe care ai gasit-o tu e prea supersmugsmug