Frate tu vrei sa ne zici o eperienta din viata ta sau doresti si un raspuns daca doresti fi mai explicit
Pai e complexata din cauza marimii sanilor. Eu te sfatuiesc sa o intelegi, sa ai rabdare cu ea, sa ii faci complimente ce au legatura cu sanii ei(apropo, sper ca nu spui "tate" de fata cu ea!), insa nici sa exagerezi cu ele(adica sa zici tot asta). Da dovada de rabdare, iar in timp vei vedea ca se va obisnui cu tine. Va fi mai deschisa la nou, in special daca vede ca o iubesti pentru ceea ce e, nu doar pentru corpul ei. E normal sa fie pudica, mai ales daca e virgina.
Deci, multa rabdare si ai sa vezi ca totul o sa se rezolve in timp!
Aaa... Pai vezi tu, nu o prea ajuti!
Stiu ca poate tie ti se pare mai comod sa spui "sanisori", pentru ca "sani" parca suna mai jenant, mai altfel. Insa tu, vorbind cu diminutive atunci cand e vorba de sanii ei, nu te mai mira daca ii e rusine cu marimea lor!
Trateaz-o ca pe o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Spune-le pur si simplu "sani"!
Dupa ce ca te lasa sa le atingi si sa te joci cu tatele ei mai ai si pretentiiai rabdare poate o sa te lasa si sa ii saruti tatale (oricum greu gasesti fete de genu asta cum ai gasit u )
Eu zic sa ai rabdare cu ea. Probabil pentru ea e ceva nou si nu este inca obisnuita cu chestia asta.
Probabil este mai timida de fel dar cu timpul se va obisnui usor usor.
Succes
Eu zic sa nu te grabesti cu ea lasa-i timp si altadata nu ne mai spune o experienta din viata ta sau macar formuleaza o intrebare pentru ca eu nu am inteles care este scopul acestei ''intrebari'' vrei raspuns sau ce?
Mie tot imi este rusine sa-l las pe prietenul meu sa-mi vada sinii...Mi se pare ca sunt mici.parca imi e frica ca o sa zica ca sunt prea mici bla, bla, bla.chiar daca el zice ca nu e asa.