| Anonimx5 a întrebat:

Eram singur acasă..si abia ce terminasem sa ma masturbeaz dar stateam pe jumate dezbrăcat si a întrat matusa mea pe usa imediat si m-a văzut. Când am ridicat pantalonii m-a întrebat dacă vreau sa vin la ziua unei rude, am zis nu, după a zis ca se duce la baie, a tras apa si m-a salutat cand a plecat..Ma simt oribil, am 19 ani...a vrut sa para normala dar totuși ma simt jenat rau, ceva sfaturi sa scap de stres ..nu mai pot sa dau ochii cu ea

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Acum fapta a fost consumată și, din păcate, nu te poți întoarce în timp să repari problema. În orice caz, mătușa ta înțelege că ești tânăr și ai anumite nevoi. E evident că relația dintre doi doi o să devină mai „slăbită" de-a lungul timpului, dar sunt sigur că femeia nu are de ce să te critice. După cum ai spus, erai în casa ta - adică în mediul tău - și puteai face orice. Din păcate, s-a întâmplat să intre într-un moment neprielnic. Totuși, te asigur că intensitatea întâmplării se va pierde în timp. Tot ce poți să faci e să lași timpul să treacă și, eventual, să petreci cât mai puțin timp cu mătușa ta. Așa e cel mai bine pentru amândoi.
Îți urez numai bine!

9 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Păi, n-ai ce face. Ramane sa va comportati amandoi precum nimic nu s o întâmplat si aia e... va fi mai nașpa prima săptămână

Răspuns utilizator avertizat
| PauuuMaria01 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de stres poti sa faci o activitate care iti place, ceva să-ți ocupe timpul, sa conversezi cu cineva placut sau sa bei un ceai, nu prea mai am alte idei.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca iti trageai pantalonii, 100% a crezut ca te imbraci. Ea ar trebui sa se simta jenata de faptul ca nu stie sa bata la usa.

| Mosotti a răspuns:

De ce te simti oribil? Ca doar nu te-a prins omorand sau ca dadeai in cap, te-a prins facand un lucru normal si placut.

Scoate din cap asta ca e rau ce ai facut, de aia nici nu a luat in seama ea, ca nu i s-a parut nimic neinregula.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce sa o evite?! S-a masturbat, n-a dat in cap, de aia ea n-a luat in seama de fapt, ca nu i s-a parut ceva aiurea ei.

| Mosotti a răspuns (pentru PauuuMaria01):

Nu, trebuie sa ii intre in cap ca nu a facut ceva rau sau nasol, deci nu are de ce sa se simta asa, asta trebuie sa faca.

Nu a facut infractiuni, n-a facut rau la nimeni, i-a dat doar in cap, ce mare chestie?

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu vad de ce sa fiu jenat si rusinat, mai ales ca nu aveam intentia sa ma vada. Si chiar daca aveam fantezii sa ma vada, tot n-as fi avut nimic.
Trebe sa ne educam ca nu e un lucru rusinos asta, ca noi romanii suntem mereu in urma cu astea.

Eu nu m-as rusina.
Dar bine, eu isi mai open mind de cand ma stiu.

Daca o evita, inseamna ca nu rezolva problema, nu devine mai open mind, din contra, sa se autoeduce ca nu e cazul sa o evite si sa ii fie rusine.