| GreeNWooD a întrebat:

Baiat 14ani, 1.77m, onest, par saten... spre genul lui J. B., ochi caprui, piele creol dar nu fff. Sunt anti fumat, droguri sau alte alea...Nu-s amator de CS. Stiu karate, tennis de toate tipurile, innot de perf., baschet, footbal, bun ciclist.
Cam atat despre mine...ca sa fiu modest big grin. Apropo sunt din bucuresti

17 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Ai uitat de semi-analfabet si plin de fite anale.In fine.Si noi ce vrei sa-ti facem? Sa ghicesc,'cauti gagica'...Sau cauti vreun iubit, din moment de esti 'gen JB'?

| A12NDRA a răspuns:

Ăăă,si? De ce ne zici noua toate astea.Si app, se scrie inot si fotbal.Si cu ce ar trebui sa te ajutam?

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Bai green daca esti la carate tot prost ai ramas happy

| anca13 a răspuns:

Alt idol nu v-ati gasit decat J.B?

| SociallyDepressed a răspuns:

Cand am citit par "spre genul lui J.B" mi s-a restartat pc-ul.straight face

| TheSpecialOne a răspuns:

Ma simt ca la un concurs deala:"Proof your a fool..." auzi ca genul J.B., daca un fraier ca ratatu ala poate fi un model atunci eu pot infiinta o religie care sa ma venereze...

| summer12 a răspuns:

Da sigur laughing ce strategie ai in tine, ai trantito pe aia cu J.B si gata, crezi ca sar fetele pe tine, a? big grin

| alina44 a răspuns:

Si intrebarea care e?

| Morenna10 a răspuns:

Hmmmm...thinking interesantlaughing

| opium a răspuns:

Sunt blonda, 21 ani, apetisanta, ochi albastrii, 1.70, sani mari,fund bombat, abdomen plat, picioare atragatoare...Vand camion.

| VladM15 a răspuns:

Vrei sa te lauzi

| Narcis196 a răspuns:

Daca J.B. a ajuns idolul lumi eu imi pot face un cult in care sa atrag intreaga planeta iar celelate culte vor ramane pe dinafara si zici ca esti modest
Tu sti ce inseamna cuvantul modest?
http://dexonline.ro/definitie/modest asta inseamna modest pe cand tu esti inganfat care este antonimul cuvantului modest

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Asa, si? Pana la urma care-i intrebarea? Sau ai scris doar ca sa te lauzi?
Vad ce "modest" esti!

Răspuns utilizator avertizat
| relax22 a răspuns:

straight face Asa ai vrea sa arati sau te consideri cine stie ce "perfect boy"?
Daca ai doar 14 ani cum dracu (scuze de limbaj) ai facut tu karate, tenis te toate tipurile, basket, innot de performanta, fotbal in doar 14 ani? Sau te-oi mira ca oi fi vreun cine stie ce intelectual care invata intr-un an ce invata altii in 4?
P.S Laudaros Ratat si modest pe de alta parte laughing

| maddieme a răspuns:

Ma simt ca si cum as citi mica publicitate...rolling on the floor

| bibi_9018 a răspuns:

Si cei cu asta ''modestule''!