| membrugirl2010 a întrebat:

Baiatul pe care eu credeam ca ma place si pe care eu il plac, m-a intrebat daca colega mea de banca (si o prietena destul de buna) are prieten.si i-am zis ca da, adevarul si nu am parut dezamagita, i-am pus semne gen : " >: ".
Ce pot sa fac? imi cam place de baiat
funda

6 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Poate se joaca cu tine sau chiar o place pe colega ta de banca.pa

| membrugirl2010 explică:

Nu, nu cred ca mi face in ciuda, pentru ca a vorbit cu fata pe mess.

| Bianca_2742 a răspuns:

Asa se intampla in majoritatea cazurilor din cate observ spune-i mah imi place de tine si vezi ce zice mie imi place totul direct in fata

| Pιxxιε a răspuns:

Sfatul meu este sa il lasi o vreme.sa isi faca ordine in ganduri.Prietena ta nu o sa fie cu el daca are un prieten.si daca va intelegeti destul de bine. Dar daca o face.nu o pune sa aleaga intre tine si el.pentru ca stiu cum e si e fte greu.Incearca sa o sustii oricat te-ar durea.Si sa iti spun ceva:baietilor le plac fetele mai indiferente.nu obsedate dupa ei.care ii sufoca.Si cred ca stii si cred ca stii ca o relatie nu tine fte mult timp.mai ales in cazul astatongue Sper ca te-am ajutat!love struck

| a_7338 a răspuns:

El tia batut un fel de apropo discret sa vada cum reactionezi deci te place tu continua sa te comporti la fel si in tiimp isi va exprima sentimentele big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te a intrebat de colega ta nu inseamna ca nu ii place de tine poate sunteti mai apropiati si nu are tupeu sa iti zica tie ceva si astfel intr-un fel exclude posibilitatea de a fi cu tine. Si incearca in alta parte. Am patit-o pe pielea mea. E timid baiatu? Ai aceleasi sanse ca inainte sa te intrebe asta.