Ei bine incepe cu inceputul. Ia inima in dinti si baga-te in seama cu el, fara prietena ta in jur. Discuta cu el face to face, glumeste cu el. Daca a zis ca prietena ta e draguta, asta nu inseamna ca e si indragostit de ea. Merita sa incerci sa te apropii de el, insa cu rabdare. Daca el va incepe sa aiba sentimente fata de tine, atunci vei observa asta. Bafta
Ce sa-i faci? imbarligaturi de clasa a 8-a, in locul tau mi-as cauta un amic din afara scolii, unde nu poate exista barfe
Dacă a plăcut-o pe ea din prima și pe tine nu te-a observat, nu știu ce șanse mai ai. Acum, baieții se uita prima dată la aspect, deci tu poți să-l faci să-ți observe personalitatea dacă aspectul nu l-a impresionat. Dar gândește-te că ți-ar reuși și ar deveni interesat de tine. Cât crezi că va merge având în vedere că prietena ta, pe care el a remarcat-o, e mereu prin preajmă? Nu crezi că o să-i fugă ochii după ea? Gândește-te bine la ce vrei.
Incerc si asta, dar avand in vedere ca n-am vorbit niciodata e cam greu, imi place de el si as vrea sa il cunosc mai bine da nu vreau sa-mi fac sperante degeaba - in plus cred ca stie ca il plac, sau banuieste si m-as simti tare prost sa stiu ca el stia asta de la inceput si n-a contat...macar sa-mi dea de inteles ca nu
anonim_4396 întreabă: