anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieți/bărbați, voi puteți simți sau intui dacă o fată/femeie vă place, chiar dacă ea încearcă să ascundă bine acest lucru?
Să zicem că sunteți colegi de serviciu cu ea și trebuie să lucrați împreună la un proiect unde veți fi doar voi 2 iar ea vă place dar nu vrea să se dea de gol și încearcă să nu lase nici un semn verbal sau gestual care să o dea de gol, prezența voastră o binedispune și o agită. happy

Răspuns Câştigător
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Când mă gândesc că există "specialiști" în relații, care cică ne învață cum să "citim" limbajul trupului și din păcate sunt persoane credule care apelează la ei și ajung să le umple acestora buzunarele. Dacă:
•clipește des, își mușcă buzele
•dacă se bâlbâie în preajma ta
•dacă devine agitată, dacă este timidă, rușinoasă
•dacă te privește într-un anume fel sau mai insistent
•dacă își trece mâna prin păr
•dacă se poartă atent cu tine
•dacă ție îți vorbește sau ți se adresează într-un mod diferit
•dacă se îmbracă diferit, adoptă alt stil când este cu tine, se aranjează mai mult sau diferit
Toate astea nu indică absolut deloc faptul că te place.Toate aceste gesturi,toate aceste semne s-ar putea traduce astfel:
•are o problemă medicală,are ceva în ochi și o deranjează,o irită machiajul,are un tic
•posibil să fie așa din copilărie,dar se accentuează doar când poartă o discuție mai lungă,sau doar când trebuie să pronunțe anumite cuvinte nu le poate reproduce fără să se bâlbâie
•acesta e felul ei,se comportă astfel ori cu toată lumea,ori doar cu tine,fiindcă nu este obișnuită să fie atât de sociabilă
•la fel poate să fie o problemă medicală,dacă se uită cruciș nu înseamnă că te place
•pur și simplu își aranjează părul,are ceva în păr,are vreo alergie,este un tic
•acesta este felul ei de-a fi, este politicoasă, amabilă
•se comportă diferit fiindcă și tu te porți frumos cu ea și pur și simplu îți răspunde cu aceeași monedă
•așa îi place ei, sau după întâlnirea cu tine vrea să impresioneze pe altul, sau are un eveniment după ce termină întâlnirea cu tine
Modul cel mai sigur și mai simplu de a afla dacă te place este să îți spună ea asta direct, față în față, să auzi asta din gura ei, fără alte ocolișuri, fără glume și alte presupuneri, valabil și la băieți/bărbați.

28 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, normal ceva acolo o dă de gol dacă, studiezi atent gesturile. Eu sunt fecioară, Uneori gasim și cele nevăzute, vizibile la mici detalii. Asa cum cineva se dă de gol cu prima vorbă, rectificând-o după alte vorbe. Lipsa de atenție, duce la pierderea celui mai important detaliu, la final laughing

1 Uneori, ea se poate uita inconstientă la tine, in mod repetat într-o maniera de admirație sau cerând să fie întrebată. Tu, daca n-ai simțul comunicări probabil, nu zici nimic. Măcar "hey ce face draga noastră colegă? " stă îmbufnată toată ziua.

2 orice i-ai spune, fie ca esti cel mai slab la glume ea se prăpădește de râs, și se observă din priviri că îi place compania ta de fiecare dată. Sau are ceva glumeț mai aparte, cu tine fată de restul, lucru ce o face să îți fie prin preajmă.

3 este nervoasa sau uneori te urăște că, nu o bagi în seamă deși ea, mereu îti aruncă câte o privire cu coada ochiului laughing

Ca să ascunzi ceva perfect, trebuie sa fi mai bun ca cel care intuiește.

| Mosotti a răspuns:

Daca ascunde f bine treaba, nu intuiesti ca nu ai cum.
Daca nu da semn verbal sau gestual, nu emite nimic, deci nu te prinzi.

Iti dai seama in general cand face chestii verbale, gestuale, ca asa fac majoritatea, iar cand cineva te place, nu are nici un interes sa ascunda, pentru ca are interes sa afli asta, in speranta ca si tu placi pe celalalt, si poate iesi ceva.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Inclusiv faptul ca uneori vrea sa para suparata fara nici un motiv pe tine, prin modul cum o face - ca nu vrea sa te supere - o da de gol ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

O atracție se ascunde atunci când bărbatul e căsătorit, de exemplu, iar o femeie cu bun simț are interesul să ascundă asta ca să nu pice în penibil în cazul în care bărbatul, în cazul de față colegul ei de serviciu poate e doar amabil cu ea pentru că așa e felul lui dar nu că ar avea atracție față de ea.
Pe de altă parte, nu este nici moral să se "bage" în căsnicia lui.

| Anonimboy17year a răspuns:

La cum ai povestit tu mi.ași da seama..., acum depinde de mai multe...

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, poate ascunde, si atunci nu se prinda barbatul aia e.

Insa oricum mie daca imi place de una, chiar daca e maritata, eu incerc, merge bine, nu merge iarasi bine.
Ca nu ma bag eu in casnicia ei, ea decide, ca doar ea e cuplata, nu eu, daca ea alege sa fie cu mine, inseamna ca nu ii e bine cu ala, deci e okey.
Ca daca era bine, nu ma alegea pe mine.

Deci nu e problema daca si o femeie se arata interesata, daca ala e doar amabil, aia e, insa daca ar place-o?!
Asa ca fraiera ar fi sa nu arate, sa-si incerce norocul.

anonim_4396

Eu admir bărbații familiști și care nu cedează tentațiilor. Pe aceia îi consider bărbați adevărați. happy

| Mopmop a răspuns:

Nu sunt de acord cu relatiile incepute la locul de munca. Din multe motive nu intru acum in detalii. Insa daca chiar iti place de el/ea nu poti discerne daca ai ea/el te place. Pt ca bariera profesionala e foarte fina si usor de trecut.

Bine, asa un sex simplu poate avea si cu alta, atat timp cat emotional e la nevasta si acasa, adica atat timp cat isi iubeste nevasta si e trup si suflet pentru ea, si se poarta f okey si nu se simte.

Sexu simplu e una, cealalta treaba e altceva cu sentimentalul.
Asa cum si ea poate face, daca cu mine e f okey, nu ma int ca mai isi face vreo diversitate sexuala cu altul, nu tolerez infidelitatea emotionala, atat.

Dar nu sa fuga emotional dincolo si sa strice familia, asta clar, daca se simte bine in familie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei!

Depinde de cine vorbim

Personal de fiecare dată când am fost plăcut m-am prins și fără să fie nevoie că tipa respectiva sa îmi fie apropiată

Depinde foarte mult de el

Probabil daca zâmbește și îți aruncă priviri intrnse și subtile, cam știe cum stau lucrurile

Acum depinde, trebuie sa-i observi lui comportamentul

| Olsen a răspuns:

Da. Una tot se baga în seama cu mine la job, și îmi cerea mereu bani dar avea iubit culmea laughing nu ii dădusem nici măcar 50 de bani, cauta mereu atenție deși eu nu o băgam în seama.
Îmi dădeam seama oricum fiindcă se uita mereu la mine când lucram ca și casier, ea lucra ca lucrător comercial, punea marfa pe rafturi, se uita și zâmbea frecvent.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, pot simți asta.

| Morbid a răspuns:

Pai daca ascunde sa Ramana cu ascunsul.
Depinde ce intelegi prin placut, una e sa ma placa alta e sa fie atrasa sau indragostita de mine.
Imi dau seama pe moment. Dupa modul cum se comporta si dupa modul la cum ma gandesc eu fata de ea, de obicei alea care au un comportament ciudat(sau sunt sensibile la ce zic eu) simt ca are un impact asupra ei ce zic eu. La fel si vice versa, cine ma considera un ciudat o plac eu.

| Paul754880338 a răspuns:

E atat de frumos stadiul asta al dragostei, inceputul, flirtul, curiozitatea, atractia, incat daca te faci ca nu il vezi sau incerci sa ascunzi emotia asta, as spune ca respectivul nu merita atentie, ci mila.

| DonEduardo a răspuns:

Nu.

anonim_4396

Dacă ești într-un perimetru mai mic, și lucrezi cu cineva să zicem o fată, dintr-un grup de 5 persoane fete, băieți. Te prinzi. Poate nu, azi, nu săptămâna asta, nici cealantă. Tipa nu o fi mută complet, timidă DA îi este rușine să facă conversație, și prin urmare este sfioasă. Dacă conversează x cu ea, treptat poate interveni o atracție față de X, o apreciere, admirație, puțin mai activa la vorbă cu încetul. Aveam una la servici, nu scoate o vorbă și era prea serioasă, așa era cam mereu. Azi, mâine după câteva zile, o săptmână, sau două, trei datorită felului meu, poate brusc și prietenos, am simțit mici detalii destul de interesante. Dar na, depinde și de tine ca băiat cum te introduci, chiar dacă ea încearcă să mascheze anumite chestii.

| Pnin a răspuns:

Depinde cat de bună actriță e tipa

| Pnin a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa fii bărbat și să crezi in zodii ești tâmpit?

| AndreeaWTS a răspuns:

Majoritatea băieților/bărbaților sunt confuzi și dacă dai semne clare. laughing
Tot se întreabă "dacă oare".
D-apăi dacă nu dai nici un semn. (nu că fetele ar fi mai istețe, dar vorbeam de băieți)

| Dismally a răspuns:

Nu, am patit cand mi s-au dat semne clare si nu mi-am dat seama pana nu mi-a spus direct big grin

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Pnin):

Https://youtu.be/qGxPArmEgnU Fiindcă este ♍ laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti indragostita de un barbat casatorit?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu.

Te prinzi daca vrea ea sa te prinzi si se scapa cu un gest macar, altfel n-ai cum.

Insa e corect ca e greu sa nu se scape daca te place.

| Drimmero a răspuns:

Depinde acum, unele se ascund foarte bine, altele sunt prea directe si nu stii daca doar glumeste sau chiar te plac. Altele pot fi foarte previzibile si iti dai seama dupa anumite semnale. Daca se ascunde bine si chiar nu da semnale nu prea ai cum sa-ti dai seama, iar unii gandesc ca pica in penibil daca o intreaba si evita subiectul (si eu faceam asta candva si era un conflict interior), cel mai bine e sa intrebi direct.

| mgtow a răspuns:

Nu bag in seama prostiile astea. Eu le zic daca vrea ceva sa imi zica doar nu santem copii de gradinita. Unele zic ce au in suflet altele isi vad de treaba

| LoveSleep a răspuns:

Nu exista femeie (peste 16 ani) care sa te placa și sa ascundă asta.

Deci nu te place. Nu te obosi.