| RAY a întrebat:

Baieti buni,cuminti,de casa, care iubesc cu adevarat, care sunt sinceri sunt plictisitori fetelor? Sincer

26 răspunsuri:
| Angelindeed a răspuns:

Sunt rari.

| Angelindeed a răspuns:

Si aia care zic ca sunt asa dovedesc mereu contrariul dupa o perioada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Sinceri"
"Sincer"
Cam multe pretenții.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sinceritatea e o utopie? eu am fost sincer 100% fata de prima iubita, vorbesc serios

| SG1995 a răspuns:

Depinde, dacă nu au cum se zice swag-ul necesar, da. Deși există și mulți tipi de treabă care au relații cu femei frumoase, deci femeia în general nu e superficială.
Problema e la tine nu la ele.

| Plato a răspuns (pentru Angelindeed):

Normal ca sunt rari, cate Bugatti-uri vezi pe drum si cate Dacii? Cat praf si cate diamante? Raritatea mareste valoarea.

| Angelindeed a răspuns (pentru Plato):

Ai Bugatti?

| Plato a răspuns (pentru Angelindeed):

Da! Am evitat muuulte Dacii pentru el.

| bigbools69 a răspuns:

Da frate. nu le place genul asta de baieti. le plac aia care sunt golani, care se drogheaza, care le bat. etc. asta e lumea (de rahat) in care traim

| Subsemnatul123 a răspuns:

Te referi la ratati timizi? Aia nu prea atrag deloc femeile, sunt respingatori, nu doar plictisitori.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă nu te potrivești cu un om poate fi plictisitor. Poate fi bun și de casa dar sa nu fie posesiv sau cicalitator ca dacă lui ii place sa stea la TV și mie îmi place sa ies în oraș nu o sa meargă. Ideea e sa te potrivești sa fie amândoi la fel sa aibă același gen de a fi.

| RAY explică (pentru Emma30555):

Tu ce preferi?

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Eu prefer genul mai " ieșit în lume". Depinde ce înțelegi tu prin descrierea de mai sus. Din ce am înțeles din întrebare eu pot spune ca nu am fost niciodată cu un băiat care sa fie f cuminte, genul munca casa. Dar știu băieți de genul asta căsătoriți deci nu e relevant

| RAY explică (pentru Emma30555):

Te inteleg, cei drept monotomia e plictisitoare

| Adry05 a răspuns:

Daca pe langa astea sunt interesanti, adica nu fraieri si ai ce sa vorbesti cu ei, sunt masculini, inteligenti, glumeti, nu. Nicio fata nu vrea pe unu s-o insele sau sa se poarte cu ea ca o carpa, sau cel putin nu alea normale la cap, insa vrea un tip care sa fie interesant si atractiv si de multe ori doar scursurile alea sunt asa, de aia v-ati facut voi impresia ca noi alergam doar dupa `bad boys`

| Plato a răspuns (pentru Adry05):

Te contrazici încontinuu. Nu e o impresie, statistic e un adevar. Tu zici ceva de genul:"nu vrem badboys, ci unul care se poarta exact ca un badboy". Oare realizezi nivelul de penibil?

| mentholinks a răspuns:

Foarte plictisitori, eu sunt oarecum asa, cred, si ma plictisesc eu insumi groaznic de mine apai fetele care sunt mai active psihic decat barbatii.

| Adry05 a răspuns (pentru Plato):

Ce capacitate incredibila de intelegere ai. Deci mai nou un barbat sa fie atragator si masculin si interesant inseamna automat sa fie bad boy? Ca exact asta am spus, ca nu vrea niciuna unu sa se poarte naspa cu ea, ci doar sa fie capabil sa-i mentina interesul

Si eu o vreau pe Loredana Chivu, dar sa fie gospodina si devreme acasa. Ce zici, se poate?

In continuare n-ai inteles nimic din ce am zis. Las-o asa, pierdere de timp.

Pai fii mai inteligentă si explica-mi. Desi cred ca am inteles perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In opinia mea, nu sunt plictisitori. Eu cel putin, pe lângă asa zisa caracterizare pe care ai facut-o tu mai sus, vreau sa adaug asta :vreau sa poata sa tina pasul cu mine.(la mai multe chestii)
Atunci când 2 persoane se completează și exista si o urmă de mister plictiseala nu o sa apara. Plictiseala apare când totul devine monoton, când lucrurile de zi cu zi încep să se repete.
Dar hai sa te intreb pe tine, tu consideri plictisitoare o fata care te iubește cu adevărat, care are încredere în tine, care este este sinceră, etc?

Mai explicita probabil voiai sa spui. Ti-am zis deja ca nu stau sa-mi mai pierd timpul sa-ti explic tie, am altele mai bune de facut.

Nu, voiam sa spun exact ce am spus. Nu-mi mai explica nimic, incerc sa nu mai vorbesc cu obiecte ca ma simt ciudat.

Pai probabil doar un obiect ar vrea sa poarte o conversatie cu tine la cat esti de penibil si frustrat.

Ma indoiesc, obiectele au conversatii cu "badboys".