Sinceritatea e o utopie? eu am fost sincer 100% fata de prima iubita, vorbesc serios
Depinde, dacă nu au cum se zice swag-ul necesar, da. Deși există și mulți tipi de treabă care au relații cu femei frumoase, deci femeia în general nu e superficială.
Problema e la tine nu la ele.
Normal ca sunt rari, cate Bugatti-uri vezi pe drum si cate Dacii? Cat praf si cate diamante? Raritatea mareste valoarea.
Da frate. nu le place genul asta de baieti. le plac aia care sunt golani, care se drogheaza, care le bat. etc. asta e lumea (de rahat) in care traim
Te referi la ratati timizi? Aia nu prea atrag deloc femeile, sunt respingatori, nu doar plictisitori.
Dacă nu te potrivești cu un om poate fi plictisitor. Poate fi bun și de casa dar sa nu fie posesiv sau cicalitator ca dacă lui ii place sa stea la TV și mie îmi place sa ies în oraș nu o sa meargă. Ideea e sa te potrivești sa fie amândoi la fel sa aibă același gen de a fi.
Daca pe langa astea sunt interesanti, adica nu fraieri si ai ce sa vorbesti cu ei, sunt masculini, inteligenti, glumeti, nu. Nicio fata nu vrea pe unu s-o insele sau sa se poarte cu ea ca o carpa, sau cel putin nu alea normale la cap, insa vrea un tip care sa fie interesant si atractiv si de multe ori doar scursurile alea sunt asa, de aia v-ati facut voi impresia ca noi alergam doar dupa `bad boys`
Foarte plictisitori, eu sunt oarecum asa, cred, si ma plictisesc eu insumi groaznic de mine apai fetele care sunt mai active psihic decat barbatii.
In opinia mea, nu sunt plictisitori. Eu cel putin, pe lângă asa zisa caracterizare pe care ai facut-o tu mai sus, vreau sa adaug asta :vreau sa poata sa tina pasul cu mine.(la mai multe chestii)
Atunci când 2 persoane se completează și exista si o urmă de mister plictiseala nu o sa apara. Plictiseala apare când totul devine monoton, când lucrurile de zi cu zi încep să se repete.
Dar hai sa te intreb pe tine, tu consideri plictisitoare o fata care te iubește cu adevărat, care are încredere în tine, care este este sinceră, etc?