Din continutul intrebarii, tind sa cred ca ne putem "da cu parerea".Ei bine, mie imi plac fetele inocente (nu copile). Pentru a intelege mai bine, cele care, chiar daca sunt mature din punct de vedere fizic, se comporta precum un copil.Ma rog, fiecare cu preferintele sale...
Toti baietii au diferite gusturi! Sper ca te-am ajutat. Unii vor fete cuminti, altii le vor mai rele. Dar toti vor fete care stiu sa se aranjeze
Cea care detesta petrecerile gen discoteca, sau unde baga o muzica si vin toti derbedeii cu bautura si tigari, agatat de fete. Nu una care vrea un viitor cu un om fara sa aiba motiv ca vai ce a facut fostul eu fac la fel, se satura si pleaca la altul.
Imi plac cele cu care ma contrazic, care tot timpul ma tin in priza.Mai zapacite asa dar cu capul pe umeri cand e nevoie.
Pei trebuie sa nu asculte un singur gen de muzica pentru ca asa e cool. De obicei astea ori se imbraca doar in negru ori cu bluza pana la genunchi ori sunt mai mult dezbracate decat imbracate. Trebuie sa stie cand sa ia o pereche de blugi, un pantalon sau o fustita pana mai sus de genunchi ori o rochie de seara.
Nu trebuie sa se machieze de parca se pregateste de circ. Inteleg ca foloseste putin rimel si un ruj. Dar de ce sa se umple toata de var?
Nu trebuie sa aiba probleme cu increderea de sine. O femeie increzatoare nu va avea crize de gelozie. Orice i se va parea ciudat va intreba mai intai pentru ca altfel s-ar putea sa ma traga la raspundere pentru ca verisoara mea mi-a dat un "buna" si sa ma cert cu dansa ca nu-i ofer parola mea de facebook si de yahoo.
Nu trebuie sa minta. Sub nicio forma. Nici in legatura cu cate sutiene are.
Nu trebuie sa se strambe daca vine vorba despre scoala asa cum fac toate mimozele secolului 21. Trebuie sa poata discuta si despre cosmonauti daca ii cere situatia. Daca ii spun ce vreau eu sa ajung si ea trebuie sa-mi spuna ce vrea ea sa ajunga dupa ce termina o facultate. Ce ii place sa faca si ca ce vrea sa se angajeze si ce eforturi face pentru asta. Daca crede ca va sta pe spatele parintilor pana la pensionare si va face bani cu ce pretinde ca ascunde in lenjeria intima atunci nu e genul meu, e distractia mea!
Nu trebuie sa fie robotelul societatii! Nu asteapta sa-i platesc cina si nu asteapta nici buchete de flori. Nu asteapta cadouri de ziua indragostitilor si nici mesaje de 1 martie. Nu-mi trimite mesaje cu "miau" si nici nu e moarta dupa pisici.
Stie ce si cand sa vorbeasca. Atunci cand are o problema cu mine trebuie sa mi-o spun in fata chiar daca, crede ea, ma voi supara.
Si nu in ultimul rand nu trebuie sa aiba cont pe TPU.
Nu e asta. Ce vrei tu e ca și cum ai lucra la mcdonalds și peste juma de an să vrei să-ți cumperi un chevy, prea multe într-un singur pachet.