Wow,ce mutl a asteütat la voi, la mine a doua oara dupa ce ne-am intalnit, m-a pus sa i-o sug Era si Sfantul Valentine
Dar de ce ai plafonat chestia asta? Daca o iubesti, o astepti oricat. daca nu, sunt destule care vor sa ti-o... la orice pas.
Eu am "asteptat" 1 an si ceva. nu prea i-as spune asteptare din moment ce o iubeam la vremea aia.
Iubitul meu a asteptat 8 luni si un pic Baietii care chiar tin la fata de langa ei ar asteptat cat ar fi nevoie.
TSincer să fiu,i-aş acorda timpul necesear,dar asta depinde în funcţie de firea fetei!
Dacă este o fată mai emotivă/cu emoţii puternice,aş fi dispus să-i acord timpul necesar,chiar daca durează şi doi ani!
Dacă este o fată mai tupeistă, logic că aş convingeo chiar eu să o facă, deoarece genul acestea de fete, se cam dau virgine, cand ele defapt...nu mai sunt!
Aşadar, sper că răspunsul meu ţi-a fost de folos, oricare ar fi rolul său, şi să alegi ca răspuns câştigător răspunsul care ţi s-a părut ţie mai bun!
By3!
Nu ma grabesc nici unde. deci... cand vrea ea is bine dispus. fie peste o luna 2, 3, 4... bine da nu acum sa astepti ca prostu si ia se culca cu altu faci si u ceva intelegi ce vreau sa spun.
Iubitul meu ma asteptat 2 ani si 5 luni eram ambii virgini, multi poate sa nu creada insa asa a fost
) tu o astepti o luna un an zice ca nu-i pregatita si si-o trage cu altu am patit-o!