Wow,ce mutl a asteütat la voi, la mine a doua oara dupa ce ne-am intalnit, m-a pus sa i-o sug Era si Sfantul Valentine
Dar de ce ai plafonat chestia asta? Daca o iubesti, o astepti oricat. daca nu, sunt destule care vor sa ti-o... la orice pas.
Iubitul meu a asteptat 8 luni si un pic Baietii care chiar tin la fata de langa ei ar asteptat cat ar fi nevoie.
Nu ma grabesc nici unde. deci... cand vrea ea is bine dispus. fie peste o luna 2, 3, 4... bine da nu acum sa astepti ca prostu si ia se culca cu altu faci si u ceva intelegi ce vreau sa spun.
Iubitul meu ma asteptat 2 ani si 5 luni eram ambii virgini, multi poate sa nu creada insa asa a fost
Eu am "asteptat" 1 an si ceva. nu prea i-as spune asteptare din moment ce o iubeam la vremea aia.
TSincer să fiu,i-aş acorda timpul necesear,dar asta depinde în funcţie de firea fetei!
Dacă este o fată mai emotivă/cu emoţii puternice,aş fi dispus să-i acord timpul necesar,chiar daca durează şi doi ani!
Dacă este o fată mai tupeistă, logic că aş convingeo chiar eu să o facă, deoarece genul acestea de fete, se cam dau virgine, cand ele defapt...nu mai sunt!
Aşadar, sper că răspunsul meu ţi-a fost de folos, oricare ar fi rolul său, şi să alegi ca răspuns câştigător răspunsul care ţi s-a părut ţie mai bun!
By3!
) tu o astepti o luna un an zice ca nu-i pregatita si si-o trage cu altu am patit-o!