Barbatii sunt foarte dramatici cand o fata nu e atrasa de ei sau cand nu sunt atrasi de un tip de femeie urmareste-i sa vezi ca aia care apreciaza slabele urasc grasele, aia care apreciaza fetele cu parul lung urasc fetele cu parul scurt si asa mai departe. o femeie normala daca nu te place te ignora, unui barbat daca nu ii place o fata cu breton o numeste de la kwrva la sclemba si in toate felurile. aveam asa prieteni care faceau scene cand erau refuzati, cand nu le placea un tip de fata si m-am indepartat de ei prea mult venin pentru ce? isi fac rau singuri, rautatea se vede pe chip la un moment dat
Inca ceva nu e normal ca atunci cand o femeie spune ca nu e atrasa de tine sa insisti practic ii comunici ca nu ii respecti parerea si ca vrei sa fii bagat in seama din mila ceea ce e jalnic pentru orice barbat normal
E frustrant pentru ca intr-un fel iti raneste egoul dar tu trebuie sa te gandesti ca nu asta e intentia ei
Pai si unele te baga in freindzone si fac misto de tine,chiar am vazut un catelus langa o fata,aia plangea si se plangea iar el lasa-l sa te pot xxx eu, nu pot il iubesc spera ca prostu noi mergem cu ideea sigur ne va place, nu conteaza ce spune, ea e proasta noi stim mai bine, ma dau pe langa ea, ii ascult toate rahaturile poate imi da pasarica ei
Pai nu e normal sa insultam o fata care nu te place, nu e vina ei ca nu ne place, aia e. Placutu asta nu il controlam, problema e la noi, nu la ele.