Cel mai frumos raspuns! RESPECT!
Mulțumesc, dar nu era nevoie să-mi dai fundă... Să ai o zi frumoasă!
Pot sa zic ca, ce mi se pare mie ca lipseste: ar fi bine sa gateasca mai bine si sa aiba mai multa grija de bani si de lucruri (in special lucrurile care in mod normal ar trebui sa aiba capac: pasta de dinti, deodorantul stick, chestii din astea).
Da' oricum, astea sunt chestii secundare care nu fac sau desfac legaturi. Importante sunt inainte de toate comunicarea, intelegerea, increderea, respectul reciproc.
Sa nu fie geloasa degaba, sa nu ma streseze cu telefoane peste telefoane, sa inteleaga cand am treaba, sa nu se supere daca ies la o bere fara ea.
Pshiologic fata perfecta e mama noastra, cautam fizicuri care seama cu mama noastra si ca personalitate si ca noi desigur
Da' de unde! Mama e blonda cu ochi albastri si mie imi plac fetele brunete.
In primul rand orice bucurie sau suparare ar avea, vreau sa fiu prima persoana pe care o contacteaza(nu mamica, nu bunica, nu cea mai buna prietena si asa mai departe). Cand o intreb unde este si ce face sa nu se atace, ca sunt posesiv si gelos, poate sunt ingrijorat, sau mai stiu eu. Sa fie copilaroasa si alintata, dar cand situatia e serioasa sa dea dovada de maturitate. Sa nu minta niciodata, nu conteaza cat de dureror este adevarul, orice probleme ar avea, sa nu ma ignore, ignoranta e cea mai dureroasa problema intr-o relatie. Cat despre fizic, nu prea ma intereseaza, tu iti alegi persoana iubita pe viata, nu temporar, iar frumusetea va disparea, daca o iei pentru frumusete, cu ce ramai dupa ce se duce?
Pai... sa arate bine s sa fie amuzanta desteapta si .....sa ma pot intelege cu ea
Sincer mie mi-ar placea o fata care sa nu fie geloasa din chestiile banale(am avut si a fost ca un cosmar), copilaroasa dar in acelasi timp si serioasa la probleme, sincera, responsabila si in ultimul rand sa ma inteleaga cand "ma apuca pe mine nebunelile", adica sa fac ce imi place mie cu adevarat care nu o implica si pe ea.
P.S. sa nu va ganditi ca ma refeream la curve cand ziceam de ce imi place