anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BAIETI: Cu sau fără par pubian?
Eu 16 ani și vreau sa aflu părerea voastră.

Răspuns Câştigător
| alexandru0sorin a răspuns:

Man eu zic ca alegi cum vrei tu dar la mine eu il tai. pentru ca e enervant daca transpiri

8 răspunsuri:
| Thomas7Sam a răspuns:

Desigur ca fără.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei_Catalin_1993_t5yx):

Eu am parul pubian cam de 15 cm firul și ma simt foarte bine cu el
Oare sa îl rad?

| vocea a răspuns:

Salut stimat utilizator, evident pentru o igiena adecvata fara par pubian.
Dar vezi tu parul pubian nu este pus acolo ca sa il radem este pus acolo de mama natura pentru a neproteja, ori de fric iarna, ori de caldura verii. Iar in actul sexual parul pubian are rolul de a excita un barbat, adica cand femeia este deasupra si sare pe tine, parul pubian transimte creierului placere, fiindca daca dai cu mana prin el, el transmite creierului o senzatie.
Iar daca faci sex fara par pubian si nu esti ingrijit bine, adica sa te iriti, fiindca te-ai taiat cu big-ul, in mommentul in care faci sex tii se va inrosi toata zona si vei simti disconfort.
Este indifact fara par pubian in secolul 21, dar trebuie sa ai o igiena adecvata.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta parul, dar are o extrem de mare importanta: igiena corporala si hainele foarte curate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alexandru0sorin):

L-am ras

| alexandru0sorin a răspuns (pentru vocea):

Man a fost pus acolo de natura dar natura na prevazut ca noi inventam haine care sa ii tina locul. eu leas recomanda tuturor oamenilor care traiesc fara haine sa nu se rada dar in rest, argumentul ala nu are niciun rost.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

De-aia se si rad majoritatea.