| mydarkestdays a întrebat:

Baieti,cum este sa dormiti (doar sa dormiti) cu iubitele voastre in acelasi pat? happy

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bine pana iti da un picior in cap

| LoloSkate a răspuns:

Ciudat.dar fain laughing
Pai daca doar dormi, ea o sa fie putin cam stanjenita. asta daca nu o sarutzi si tu. Fetele au nevoie de dragoste. deci ..ma rog acum depinde ce varsta ai. Daca esti mai mare de 16. da-i bice. fa si tu ce poti. macar pupo daca vrei sa fiti amandoi ok. happy

| Brâncuşi a răspuns:

O noapte frumoasa am si daca dorm singur si daca dorm cu o fata, te asigurwinking.

| dragos9234 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana.
Daca iti place sa traiesti momentul din plin te vei gandi ''in loc sa fac altceva cu ea m-am culcat''
Daca esti o persoana mai romantica iti face placere doar sa dormi.

| shadow72 a răspuns:

Eu am un sentiment placut daca dorm cu o fata noaptea

| badboy18 a răspuns (pentru Brâncuşi):

Adicarolling on the floor)|?

| Brâncuşi a răspuns (pentru badboy18):

Adica nu este nici o diferenta... daca dorm cu o fata si daca dorm singur, nu stii sa citesti, eu m-am exprimat cum trebuiahappy.

| iKeel a răspuns (pentru Brâncuşi):

Ce faci mă, am auzit că ai făcut schimb de cont cu Dan, pe 60 de lei. rolling on the floor) Chiar aşa de mult îţi doreai contul asta? Sau ţi l-a dat el că se plictisea?

| Brâncuşi a răspuns (pentru iKeel):

Draga "amice" nu inteleg ce te intereseaza pe tine, acest site este pus in folosinta pentru a ajuta oamenii cu raspunsurii utile nu cu ce fac eu ca am facut schimb, asa ca nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala si lasa-ma in legea mea, salut.

Draga prietene, eu doar ţi-am spus, că eram curios, chiar dacă eşti un mucos de 16 ani, mă enervează faptul că îmi răspunzi cu răutate. Poţi să te spânzuri din partea mea.

| Brâncuşi a răspuns (pentru iKeel):

Ma...eu nu te-am injurat am purtat o discutie de la om la om si am fost calm, asa ca lasate, du-te la joaca si lasa-ma in pace, nu inteleg care este problema ta, stii cati ani am, asa si?

| 1234abcd a răspuns:

Daca esti genul mai romantic o sa tie se para frumos... daca nu o sa adormi sau o sa incerci ceva mai mult(sex)

Nu, nu mai înjurat prietene. oh go on. M-ai jignit. Eu am început o discuţie amuzantă cu tine, tu... Ce să-ţi zic. yawn

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Eu sunt fata! Si stiu sigur ca daca suntem amandoi in pat nu dormim niciodata(nu ca am face dragoste). Dar pur si simplu, eu ma invart in tot patul, el pune cracii pe mine, asa ca mai bine aprindem becu' si bagam o partida de Remi. rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor