Daca un lucru atit de marunt te face sa nu iti placa de ea, atunci mai gindeste-te care iti sunt valorile. Poate ca ar trebui sa iti dea de gindit acel caz in care o fata l-a luat pe baiatul cu care s-a logodit inainte de razboi, desi a venit din razboi orb, si fara o mina si un picior.
Buna.
Desi sunt fata, ma risc sa-mi dau cu parerea.
Pai daca sta cu ea doar pentru corp(ceea ce vede el in exterior) nu o sa mai vrea sa fie cu ea.
Dar daca sta cu ea pentru ca o place pentru ce e ea, nu-l va deranja.
Personal, cred ca frumusetea e trecatoare si conteaza mai mult caracterul unei persoane.
Nu iti face teama si nu fii complexata!
Cin te place, te place oricum.
Dar ce, vergeturile dauneaza grav sanatatii, sau sunt contagioase? daca e o fata placuta si e serioasa, cu cea mai mare placere as vrea
Daca iei in greutate brusc apar vergeturile, nu cred ca sunt insuportabile pentru un barbat. poate dor motiv de repros la o cearta la care femeia poate sa-i inchida gura zicand-ui ca o are mica
Nimeni nu este in totalitate perfect, toti pot avea un mic defect, daca ar fi ca toata lumea sa aleaga perfectiunea, am ramane singuri ever
E cazul sa te duci sa iti faci temele acum, copile!
Ce are una cu alta? O placi doar pentru tate si cur? sau pentru ce este ea ca om?
Asa ajung sa fie complexate fetele de aspectul lor fizic datorita unora ca tine.
Daca imi place de o fata (daca o iubesc), nu tin cont de chestiile astea.
Daca iubesti acea fata o accepti asa cum e ea, atata timp cat nu e proasta se poate trata. Daca e proasta degeaba, prostia nu se schima -- fizicul da.
Depinde in ce sens imi place:daca e pentru corp nu, daca am si alte sentimente pentru ea, normal ca da
Sincer sa fiu eu as vrea daca nu sunt foarte accentuate iar daca sunt foarte accentuate sa le trateze as vrea. Funda?
anonim_4396 întreabă:
aura_1762 întreabă: