anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti,daca va place de o fata si aflati/observati ca are vergeturi pe sani si pe solduri, mai vreti sa aveti o relatie cu ea sau nu?

16 răspunsuri:
| J0keR1797 a răspuns:

Sincer sa fiu eu as vrea daca nu sunt foarte accentuate iar daca sunt foarte accentuate sa le trateze as vrea. Funda?

| NoSmile a răspuns:

Buna.
Desi sunt fata, ma risc sa-mi dau cu parerea.
Pai daca sta cu ea doar pentru corp(ceea ce vede el in exterior) nu o sa mai vrea sa fie cu ea.
Dar daca sta cu ea pentru ca o place pentru ce e ea, nu-l va deranja.
Personal, cred ca frumusetea e trecatoare si conteaza mai mult caracterul unei persoane.
Nu iti face teama si nu fii complexata!
Cin te place, te place oricum.

| TreiSurori a răspuns:

Daca iubesti acea fata o accepti asa cum e ea, atata timp cat nu e proasta se poate trata. Daca e proasta degeaba, prostia nu se schima -- fizicul da.

| ReiVaN a răspuns:

Pai doar nu ma atrag doar sanii si soldurile.
Normal ca da.

| CristiB93 a răspuns:

Dar ce, vergeturile dauneaza grav sanatatii, sau sunt contagioase? daca e o fata placuta si e serioasa, cu cea mai mare placere as vrea kiss

| Felys a răspuns:

Nimeni nu este in totalitate perfect, toti pot avea un mic defect, daca ar fi ca toata lumea sa aleaga perfectiunea, am ramane singuri ever

| DenisaMetal a răspuns:

Hello, nu vergeturile conteaza conteaza sufletul si caracterul.

| SageKid a răspuns:

Depinde in ce sens imi place:daca e pentru corp nu, daca am si alte sentimente pentru ea, normal ca da

| Xenya a răspuns:

E cazul sa te duci sa iti faci temele acum, copile!
Ce are una cu alta? O placi doar pentru tate si cur? sau pentru ce este ea ca om?
Asa ajung sa fie complexate fetele de aspectul lor fizic datorita unora ca tine.

| cristi202 a răspuns:

Daca un lucru atit de marunt te face sa nu iti placa de ea, atunci mai gindeste-te care iti sunt valorile. Poate ca ar trebui sa iti dea de gindit acel caz in care o fata l-a luat pe baiatul cu care s-a logodit inainte de razboi, desi a venit din razboi orb, si fara o mina si un picior.

| danishor a răspuns:

Daca iei in greutate brusc apar vergeturile, nu cred ca sunt insuportabile pentru un barbat. poate dor motiv de repros la o cearta laughing la care femeia poate sa-i inchida gura zicand-ui ca o are mica laughing

| NuMaContrazice a răspuns:

Daca imi place de o fata (daca o iubesc), nu tin cont de chestiile astea.

| SageKid a răspuns (pentru Xenya):

Am precizat ca daca o iubesc, nu conteaza.

| Xenya a răspuns (pentru SageKid):

Eu am raspuns la intrebarea userului Girly111, nu am comentat la raspunsul tau! happy

| SageKid a răspuns (pentru Xenya):

Oo,confuzie.Scuze

| Girly111 a răspuns (pentru Xenya):

Eu chiar sunt complexata de asta, nu sunt copil, asa ca mai controleaza-te..nu pricep de ce sari asa in sus.