E o chestie de respect sa privesti pe cineva in fata atunci cand vorbeste.
Nu neaparat baiatul trebuie sa fie indragostit ca sa o priveasca atunci cand vorbeste.
Asa-i Numai ca na... daca fata nu mai vorbeste dar tot aruncati cate o privire spre ea? Asta ce mai inseamna?
Buna!
Nu sunt baiat, dar cred ca te pot ajuta cu parerea mea.
Atunci cand te intereseaza o persoana, sau cel putin, cand te intereseaza ceea ce spune, o privesti si o asculti cu atentie. Daca nu te intereseaza, nici nu stii ca exista. Sunt anumite semne care il da de gol daca nu e interesat de discutie.
Acum, sunt 2 posibilitati:
1. Te place, te gaseste fascinanta, ii place modul in care te exprimi si ii atragi atentia doar prin simpla prezenta
2. Esti o simpla fata pentru el, dar ii conversatiile tale ii starnesc interesul...
Bafta!
Pai, prietenul meu.aa, e mai complicat. Cand vorbim noi2 si suntem cu prietenii, nu prea se uita la mine(e si mai timid), se uita dar nu pana terminam discutia. Cu fata asta, ei bine...se uita la ea. De fapt la toata lumea se uita cand vorbeste cu ei, numai la mine nu atat de mult. Si inainte sa fim impreuna facea asa. Si ma intreb de ce. Poate pentru ca ma place si e timid sau?
1. Din cauza timiditatii, pentru ca te place si atunci cand il privesti si tu, se rusineaza.
2. Nu mai e la fel de interesat, dar cred ca ar fi si multe alte semne care ti-ar demonstra asta.
Iesiti numai voi 2 si vezi cum se comporta cu tine. Daca e nu mai e la fel de timid, inseamna ca din cauza prietenilor lui se comporta asa.
Eu de obicei cand vorbeste cineva cu mine ma uit in ochii lui, asta inseamna ca sunt gay cand vb cu un baiat si ma uit in ochii lui? maturizeazate
Din respect pentru tine, apoi fata de cealalta persoana, atunci cand vorbesti cu ea, te uiti la ea, nu spre cer!
Omule draga, se vede ca n-ai citit ce am scris. Nu am zis ca ii place de cineva..doar ca e prietenul meu si mi se pare ciudat ca atunci cand vorbim sa nu se uite la mine. Se uita dar imediat isi muta privirea spre ceilalti. Intelegi?
Depinde de privire... daca se uita mai insistent(atunci cand nu spui nimic sau stiu eu...)poate simte ceva pentru tine.Pace.
Posibil ca fata sa-i creeze o imagine frumoasa la care-i face placere sa priveasca!
Nu-i vorba de mine... e vorba de o fata, mai nou cand fata aceea sta cu iubitul ei, prietenul meu se mai uita in directia lor. Ma simt putin prost.
anonim_4396 întreabă:
Biancaa123 întreabă: