| Pufuletica98 a întrebat:

Baieti,este adevarat ca va plac fetele finute, feminine si un pic "naive"? Dac da de ce?

Răspuns Câştigător
| FuriousMadalin96 a răspuns:

Finute,feminine....sa simti ca e femeielaughing, naive sa le prostesti mai usor, fiecare are gusturile lui...gusturile nu se discuta.

17 răspunsuri:
| EdyJm3k3ru a răspuns:

Difera de la baiat la baiat. Mie unul nu imi plac.

| SisMusic a răspuns:

Da imi plac ca si la majoritatea baietilor, deoarece este opusul unei personalitati masculine iar personalitatea unei fete trebuie sa o echilibreze pe cea a baiatului si invers!
Nu degeaba fetele cuminti sunt inebunite dupa baieti rai! pentru ca si in natura trebuie sa fie un echilibru!big grin
Bafta in continuare!winking

| ghinionistul112 a răspuns:

La mine este adevarat! ca doar nu vreau ca o fata sa se poarte precum un barbat, nu? sa fim seriosi? vreau ca acea fata sa fie feminina si la trup si la suflet, sufletista si putin naiva cand este vorba sa iubeasca cu adevarat si sa fie iubita de cineva si acceptata asa cum este ea!

| facepalmlol a răspuns (pentru EdyJm3k3ru):

Sa-i spun lui BatWoman sa te caute?

| Azµre a răspuns:

Diferă de la bărbat la bărbat. Acum băieți răi cum vă place vouă să le ziceți, da preferă fetele naive! Ca să le poată băga mai ușor în pat! Faci aia pentru mine că fac asta pentru tine și tot așa.
Nu, nu e o generalizare ceea ce spui tu în întrebare. Diferă de la bărbat la bărbat. Și vorba aceea gusturile nu se discută.

| PureEvill a răspuns (pentru facepalmlol):

happy

| facepalmlol a răspuns (pentru PureEvill):

?

| PureEvill a răspuns (pentru facepalmlol):

Nimic ...raspunsul tau m-a facut sa zambesc.happy

| facepalmlol a răspuns (pentru PureEvill):

A,ok.
Ma bucur ca ti-am inseninat ziua. happy

| HouseHouse a răspuns:

De mere!

| poisonedstrings a răspuns:

Difera de la barbat la barbat bineinteles, mie personal imi plac fetele finute si feminine dar nu naive, depinde ce vreau de la ele, stii tu ce vreau sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt preferatele melelaughing

| Vvistula a răspuns:

Nu fetele sunt mai interesante daca sunt si inteligente

| carelululu a răspuns:

Daaaaa cat mai finute si feminine fara naive sa nu fie baietoaice sau nesimtite sau nespalate

| Pufuletica98 explică (pentru poisonedstrings):

Da am inteles! laughing cea ce vreau majoritatea de fete.

| poisonedstrings a răspuns (pentru Pufuletica98):

Exact, a fost un raspuns cat se poate de sincer.ce rost are sa ne ascundem dupa aparente?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Dap.Pentru ca sunt Feminine dar imi plac si http://www.youtube.com/watch?v=Q1WWxCN_7dI pentru ca nu trec limita dintre fata dar cu muschii tonifiati. Cel putin cele din film la momentul ala :P Intotdeauna muschii tonifiati arata mai bine decat cei moi si fleasca mai ceva ca si carnea fearta... Si-am facut si-o rima :) Neintentionata (asta-i a 2-a :)) )

Întrebări similare