| DAAAAAAAAAA a întrebat:

Baieti iubesc?
Parerea voastra...pot raspunde si baieti! Cel mai convingator primeste funda!

Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Eu sunt barbat si IUBESC! laughing M-am indragostit fara sa vreau, am vrut s-o folosesc ca sa o fac pe alta geloasa si m-am indragostit de ea, am renuntat la toate cu care vorbeam, mi-am sters conturile de facebook si twitter, am sters toate "panaramele" din lista de mess si a trecut 1 an si 4 luni de cand suntem impreuna. Am trecut prin multe, mi-a gresit enorm de mult, dar am iertat-o fiindca o iubesc. Acum am dat iar peste o problema, dar eu sper ca vom trece si peste asta si o sa ramanem impreuna cat se va putea posibil. Sper ca te-am lamurit happy

37 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,iubesc dar nu asa profund ca fetele

| scooby98 a răspuns:

Normal ca iubim dar sa nu fim luati de prosti ca dragostea se transforma in ura foarte rapid big grin

| pcornelia18 a răspuns:

Nu multi dar iubesc si can iubesc, iubesc cu adevarat pana vine alta mai buna

| GabiArian22 a răspuns:

Asta e greu de spus tinand cont ca sunt milioane de baieti cu mentalitati si sentimente diferite.Eu iti zic parerea meabig grina un baiat poate iubi o fata acum depinde si de cum se intelege cu ea, de ce lucruri au in comun de cat de bine comunica etc.Chestia cu baietii iubesc e dusa prea la extrem daca te-as intreba fetele iubesc ce ai raspunde? happy

Răspuns utilizator avertizat
| angel010angel a răspuns:

Da. Si baietii au sentimente si iubesc. Iar daca e prima dragoste o va tine minte pe toata viata si tot timpul isi v-a aduce : Ea.

| Klepto a răspuns:

Ca sunt unele specimene care nu inspira incredere si le sta mintea la altceva, asta nu inseamna ca toti suntem la fel.
Da, baietii iubesc, au sentimente, sufera, gresesc, gandesc ilogic si toate cele.
Ce te face sa crezi ca nu iubim? Este ceva asa de iesit din comun?
Domnisoara Simona, la 15 ani pe care ii ai nu stiu de ce te intrebi asa ceva, crezi ca suntem bionici? crezi ca sentimentele sunt doar pentru fete?
https://www.youtube.com/watch?v=7Ov3ybI4aMo
https://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw
Dar nu ma crede pe mine, uita-te in jur, o sa vezi iubire peste tot.

| Bubulin4ik a răspuns:

Desigur ca iubesc, uneori si mai tare ca fetele! La ei iubirea se poate transforma in nebunie!happy

| h3r a răspuns:

Niciodată n-o să-ți poți da seama ce este în sufletul unei femei atunci când iubește, niciodată să nu compari o femeie cu un bărbat atunci când vine vorba de răbdare și faptul că trebuie să suporte... mai multe decât ar crede un bărbat sau... dacă ar da importanță sau nu.
Însă, pentru asta, nu înseamnă că nu sunt bărbați care nu ar vedea ziua de mâine fără partenera lor de viață.
Și da, iubesc din toată inima.

| h3r a răspuns (pentru PsychologyCupid):

Problemă din partea ei?
Ma impresionat răspunsul tăuhappy, foarte sincer!
Sper să vă reveniți! Iubiți-vă!

| BrunetaFitzoasa a răspuns:

Sunt uni care iubesc dar rar...

| Azµre a răspuns:

Dacă nu ar iubi, nu s-ar mai prosti!

| forever4you a răspuns:

Da baieti ce sunt? Nu tot fiinte umane? Bineinteles ca iubesc si ei, dovada: tatal tau! care isi iubeste sotia. Si baieti mai tineri ca par mai golani si isi bat joc de multe fete si par sa nu pot iubi au o fata in inima! Daca n-ar iubi nu s-ar mai intemeia familiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat poate iubi cu aceeasi intensitate ca femeia de langa el, cu aceeasi pasiune cu aceeasi ardoare. Diferenta nu este intre barbati si femei ci de la individ la individ. Seara buna.

| PsychologyCupid a răspuns (pentru h3r):

Da, se lasa manipulata de parintii ei care nu ma accepta fiindca o indemn sa gandeasca pentru ea si sa ia singura deciziile care o afecteaza pe ea, iar lor nu le convine. Ei vor sa faca cum vor ei ca "ei au crescut-o", iar ea accepta asta.Si eu nu am ce sa fac decat sa respect orice decizie ia, chiar daca ma face sa ma simt ca ultimul om happy

| ღNuTzAღ a răspuns:

Si normal ca pot iubi, asa ca si noi fetele..Si ei sufera, si iubesc.Iti spun din propria experienta.

| h3r a răspuns (pentru PsychologyCupid):

Îmi pare rău pentru situație.
Nu vreau să te descurajez, poate ceea ce îi spui tu câteodata este greșit... ori poate ea greșește enorm că nu apreciază sfatul tău, sprijinul tău... toate acestea spre binele ei.
Demonstrează părințiilor că ai grijă de ea, iar ea ar trebui să te ajute aici.

În ea constă tot! Nu vreau să te fac să spui aici mai multe, știi cum să dai de mine daca o să vrei vreodată.
Numai bine, ai grijă!

| DAAAAAAAAAA explică (pentru GabiArian22):

Pai...noi chiar iubim cu adevarat...deaia cand plecati plangem intruna si ne ia o groaza sa va uitam dar mai sunt si exeptii.ce stiu e ca fiecare fata iubeste mult dar ajunge sa cunoasca un baiat sunt impreuna un an sa zicem si apoi el o paraseste din momentul ala fata poate sa ia decizia sa nu mai iubeasca si doar sa isi bata joc se sentimentele altora..am intalnit cazuri.[nu eu]Si se intampla sa dati voi peste o fata de asta si dupa aia o sa spune-ti fetele nu iubesc! Corect?
Uneori ma intreb daca voi iubiti pentru ca pur si simplu raniti prea mult si nu va pasa parca aveti sufletul ala de piatra...

| DAAAAAAAAAA explică (pentru PsychologyCupid):

Foarte fain raspunsul tau! happy
Nu vroiam doar vorbe ci experienta..si tu ai spus ce trebuia!winking

| PsychologyCupid a răspuns (pentru DAAAAAAAAAA):

Vreau doar un lucru de la tine. Sa ai principiile tale, sa nu lasi pe nimeni sa decida pentru tine, sa nu lasi pe nimeni sa iti influenteze viata, sa nu fii ca iubita mea. Nu-l rani pe cel care te iubeste.

| DarkTheory a răspuns:

Crede-ma iubim, de fapt eu aici raspund pentru mine, da, eu iubesc! doar ca uneori vad ca voi fete nu prea ne bagati in seama pe noi care suntem fideli, va iubim cu adevarat, dar preferati sa ii ascultati pe cei care spun minciuni despre noi si care vor sa ne desparta, si apoi tot a noastra e vina...nu se poate asawinking

| GabiArian22 a răspuns (pentru DAAAAAAAAAA):

Acum nu generaliza cum sunt exceptii si la fete sunt exceptii si la baieti.Nu toti sunt la fel cum nici fetele nu sunt toate la fel. Daca ai intalnit un baiat care te-a dezamagit si si-a batut joc de tine nu inseamna ca urmatorul o sa fie la fel, depinde si cui oferi incredere!

Da asa e...inca o data spun ca nu m-am descris pe mine.
Toti spun: Eu sunt diferit...cand defapt...acum depinde de alegerea ta ca pana la urma si tu te risti sa ii dai inima unei persoane care probabil nu o cunosti!

Advarat si ce spui tu dar nu ar fi mai bine sa ii dai inima unei persoane in care ai incredere si de la care ai primit si dovezi, nu unei persoane pe care o stii de cateva zile care doar vorbeste dar nu dovedeste nimic?

Da mult mai bine asawinking mi se pare o prostie sa fii cu cineva cu care abia ai facut cunostita! dar sa nu uitam ceva sa zicem ca vorbesti cu cineva in fiecare zi si sunteti prieteni si se comporta intr-un fel cu tine. facand anumite gesturi.tu te indragostesti de el la care el spune pai ce gesturi am facut? Si iti spune ca de fapt nu te place dar dc mai vorbea cu tine mereu? nu stiu. Nu iti vine sa il iei la bataie? Nu te simti ranita?
Ceva gen stii imi placea sa vorbesc cu tine stii ce m-ai bine nu mai vorbeai sa fim seriosi vorbesti ore intregi cu o persoana si nici nu iti place de ea...doamne...Eu una cred ca : NU EXISTA PRIETENIE INTRE UN BAIAT SI O FATA pentru ca [aproape]intodeauna unul dintre ei se va indragosti de celalalt decat o conversatie asa mai bine deloc pentru ca o fata percepe altfel lucrurile.

Ne e neaparat adevarat in situatia asta tin sa te contrazic stiu foarte multi baieti si fete ( printre care si eu ) care pot duce o relatie doar de prietenie si sa fie nu doar prieteni ci cei mai buni prieteni.
Intr-adevar sunt si cazuri ( multe ) in care fata sau baiatul se indragosteste si se strica si prietenia odata cu relatia.
Stiu ca e complicat dar... daca e sa ne fie frica sa iubim de fiecare data ce ar trebui sa facem? Sa stam singuri? Fiecare isi gaseste mai devreme sau mai tarziu sufletul pereche, aceea persoana care il iubeste si pe care o iubeste.

| simonafrumoasa a răspuns:

Doar daca gasesc fata potrivita.

| simonafrumoasa a răspuns:

Doar daca gasesc fata potrivita si sunt pregatiti sa o faca.

Poate...:j
Fiecare fata viseaza la un print...asa k poate esti ranit dar iti revii faza e ca multe persoane cautand asa incontinu si fiind raniti renunta [tin sa precizez ca nu vorbesc din proprie experienta..adica sunt experientele prietenilor.]..am fost ranita dar nici chiar asa. poti sa nu fi intr-o relatie si sa fi ranit.Dar de ce sa cauti tu?! Las-o pe ea sa o caute pe tine [in sensul ca toate lumea e in cautare de relatii chiar daca se poate se arunca in una numai sa fie acolo intr-o relatie laughing]

E greu sa gasesti o relatie serioasa si in care ambii parteneri sa se iubeasca la fel de mult dar daca nu lupti pentru ceeea ce iti doresti nu vei putea avea niciodata acel lucru.Nimeni nu va veni la tine si te va iubi daca tu nu faci acelasi lucru, daca ai fost ranita intr'o relatie acum nu inseamna ca nu trebuie sa mai incepi una noua.Viata se poate schimba intr'o zi sau poate ramane la fel ani de zile depinde doar de tine cum te organizezi pe cine iubesti si ce esti in stare sa faci pentru cine iubesti