| DAAAAAAAAAA a întrebat:

Baieti iubesc?
Parerea voastra...pot raspunde si baieti! Cel mai convingator primeste funda!

Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Eu sunt barbat si IUBESC! laughing M-am indragostit fara sa vreau, am vrut s-o folosesc ca sa o fac pe alta geloasa si m-am indragostit de ea, am renuntat la toate cu care vorbeam, mi-am sters conturile de facebook si twitter, am sters toate "panaramele" din lista de mess si a trecut 1 an si 4 luni de cand suntem impreuna. Am trecut prin multe, mi-a gresit enorm de mult, dar am iertat-o fiindca o iubesc. Acum am dat iar peste o problema, dar eu sper ca vom trece si peste asta si o sa ramanem impreuna cat se va putea posibil. Sper ca te-am lamurit happy

37 răspunsuri:
| DAAAAAAAAAA explică (pentru GabiArian22):

Asa e.dar conteaza si varsta... poti sa spui ca vei fi totdeauna cu o persoana de 15 ani?straight face Nu cred! In special baietii nu gandesc asa in schimb fetele viseaza Si relatiile serioase nu cred ca sunt la o varsta frageda nu cred ca esti gata pentru o relatie serioasa..eu le zic la relatiile astea de varste din astea mici '' copchilareli'' pentru ca chiar asa sunt! Sa mai treaca din viata...dar faza e ca dezamagirile astea te afecteaza si inima ta nu va mai fi niciodata la fel va apartine unei persoane din trecut In schimb daca esti mai mare o poti numi relatie serioasa si chiar iti poti gasi jumatatea care te iubeste si tu o iubesti la randul tau esti mai matur lasi mai mult de la tine faci sacrifici mai multe si te raportezi altfel la relatie. si da pot spune ca poate fi pentru totdeauna!

| GabiArian22 a răspuns (pentru DAAAAAAAAAA):

Relatie la 15 ani nu este chiar atat de frageda daca ai langa tine persoana potrivita ( stiu ce vorbesc din exp ) si nu sunt copilaresti sau gen sa treaca timpul mai usor ( cei drept pentru unii)
Am si eu o intrebare tie ti-e frica sa iubesti?

...:-s posibil. uneori pai cand esti ranit e normal sa-ti fie frica...dar tot cred ca e o varsta frageda pentru ca e prea sigur ca te paraseste asta e partea proasta asa. cand esti mai mare nu este propabililatatea asa mare.

La baiat te referi cand zici ca "sigur te paraseste"? Nu e neaparat asa chiar daca esti mare probabilitatea este aceeasi poate chiar mai mare.Sa zicem ca ai 20 de ani nu 15... la 20 de ani deja nu mai esti la prima relatie... chestii in genu. poti sa gasesti un baiat care dupa o seara de sex cu tine te'a lasat cu ochii in soare si u stai si plangi dupa el.La 15 ani ( exemplul tau) nu se procedeaza chiar asa lucrurile stau altfel,relatia e luata incet,pas cu pas, diferite atractii, daca realizezi ca merge atunci avansezi si tot asa se leaga un sentiment de atasare puternica iar iubirea vine usor usor,
Poti sa iubesti nebuneste o persoana si sa confunzi iubirea cu orice alt sentiment ( atasare, prietenie, simpatie), iar acest lucru te va face sa nu ranesti acea persoana si sa iti doresti sa fii langa ea cat mai mult si sa o faci fericita

Da la baiat.Lasa sa mai cresti si tu si ai sa vezi. posibil nu ai frati/ surori mai mari...Eu zic sa incheiem subiectul pentru ca nu ai cum sa intelegi ce vreau sa zic...

Asa sa fie happy

| oiubeskpeJanea a răspuns:

Da iubesc din toata inima