| mydarkestdays a întrebat:

Baieti, o fata este mai interesanta pentru voi daca va face sa astepati? si cat ar trebui sa va faca sa asteptati?

9 răspunsuri:
| Demonull a răspuns:

Cand spui asteptat, te referi la nici un semn din partea fetei respectiva? ca daca e asa nu e deloc interesant, ci stresant si chestia duce la plictiseasa de unde rezulta uitareahappy

| Narfundo a răspuns:

Cu cat fata ma face sa astept cu atat sunt dispus sa caut alta fata.Crede-ma si daca tu crezi ca e bine mai gandeste-te. Ultima fata care se dadea interesanta si ma facea sa astept, dupa ce am facut sex cu ea am si parasit-o. Fata a plans mult dar ea nu a inteles ca eu imi pierdusem interesul pentru ea.Nu ai dreptul sa il faci sa astepte pentru ca el oricand poate gasi alta. Daca il faci sa astepte in psihologie ii bagi idea ca esti ca o bijuterie mai scumpa care trebuie sa fie slefuita mai bine si dupa ce termina cu tine trece la alta bijuterie".Nu face asta mai gandeste-tewinking

| mydarkestdays explică (pentru Demonull):

Ba ma refer la faptul ca fata da semne, dar face pe inabordabila. da semne, apoi dispare o vreme din peisaj(la figurat) ca sa-i mentina interesul baiatului

| Demonull a răspuns (pentru mydarkestdays):

Ciudat mod de abordare, dar sa stii ca funcioaneaza.starneste interesul respectiva insa trebuie sa stie cand sa reapara in peisaj ca poate fi prea tarziu.

| Demonull a răspuns (pentru Demonull):

Functioneaza***

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaMarry a răspuns:

O sa iti raspund si eu, chiar daca sunt fata.
Am intalnit multi baieti starniti de fete ce se lasau mai greu abordate. Dar atentie! Nici chiar inabordabile pentru ca or sa creada ca nu au nicio sansa. Orice fata ce se lasa mai greu abordata lasa impresia ca nu este la fel ca celelalte, adica dispusa sa accepte orice baiat. Starneste interesul destul de mult, dar trebuie sa stie unde sa se opreasca daca vrea sa ii ofere vreo sansa baiatului.

| SakonSIUkon a răspuns:

M-ar plictisi cu tot cu semne si prostii daca vrea ceva o poftesc la taclale daca nu look forward

| dexter7 a răspuns:

Imi aduc aminte ca eram indragostit de o fata ( de altfel nu as putea sa uit pentru ca am fost impreuna 8 ani) si cand ne-am cunoscut ea avea 15 ani si mi-a pus sa i promit ca o astept pana face 18 ani daca chiar o iubesc si o respect asa cum ii spuneam. Pot sa spun ca a meritat asteptareawinking