| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Baieti, va dati seama ce norocosi suntem noi baietii sa facem sex cat vrem noi fara a avea stres ca ramanem insarcinati! suntem binecuvantati

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu spun ca fetele sunt binecuvantate
pai ele fac sex cand vreau ele ba chiar au si benefici materiale de pe chestia asta daca fac un copil primesc alocatile de mii de euro, tu ca baiat ca sa faci sex trebuie sa platesti si nu faci sex cand ai chef
nu suntem binecuvantati in nimic suna trist dar asa e

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Xpressurself a răspuns:

Nu e chiar asa, daca ramane o fata insarcinata cu tine esti responsabil pentru acel copil, ca vrei sau nu vrei. si fetele fac sex cand vreau ele insa sunt mai grijulii. nu prea vor sa aiba de a face cu cei care gandesc in felul asta.
si societatea si legea si familiile voastre te vor presa sa-ti bagi mintile in cap.
acum stii pentru ca ti-am spus asa ca nu mai ai scuze.
respecta fetele si ele te vor face fericit

| Alcyon a răspuns:

La conceperea unui copil, contribuie si barbatul. Asa ca daca partenera ramane gravida, a-i incurcat-o si tu, fiindca vei fi obligat sa platesti pensie alimentara pentru un bebelus nedorit.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Alcyon):

Nu si daca am sa dispar si nu ma va gasi nimeni

| Nicolalala a răspuns:

Da, esti foarte noroc ca tu n-o sa ai stres vreodata ca o sa ajungi sa raman insarcinat insa, daca prietena ta sau partenera ta de viata va ajunge insarcinata, nu cred ca vei mai fi asa de "BINECUVANTAT"! ^^

| Rauldor a răspuns:

Cred că facem sex când vrea şi cât vrea femeia, întradevăr nu rămânem însărcinaţi, dar trebuie să facem sex responsabil, pentru a nu ne lăsa partenera însărcinată, dacă nu vrem copii.

| pisoias a răspuns:

Hm... Nu stiu daca e chiar asa.Inainte si dupa venirea pe lume a unui copil sunteti,, insarcinati,, cu partea financiara.

| kteichd a răspuns:

Aha si cand lasi o fata insarcinata si trebuie sa platesti pensie alimentara?

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru kteichd):

Daca esti prost o platesti, daca esti istet, te poti face disparutwinking

| kteichd a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mult noroc doar daca poti sa iti faci rost de documente noi

| PrettyLiar94 a răspuns:

Ce gandire ai si tu! Esti iresponsabil!