| pUshA a întrebat:

Baieti, va place sa sarutati o fata care nu a fost sarutata de nici un baiat pina acum, sau va este indiferent? simtiti ceve deosebit cind sarutati o fata? dau fundita la cel mai bun raspuns (kiss)

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Normal ca e fantastic sa stiu ca buzele fetei pe care o iubesc nu au mai fost sarutate niciodata, iar ea mi le ofera mie.
Referitor la ceea ce simt atunci cand sarut o fata (cea pe care o plac si nu vreuna grasa si urata), consider ca este o experienta superioara chiar si actului sexual in sine. Uite, un exemplu ca la clasa a 3-a: daca vad pe strada o fata frumoasa, primul lucru la care ma gandesc este cat de mult mi-ar placea sa o sarut...si nu neaparat sa i-o trag. happy

5 răspunsuri:
| BAIATUL110 a răspuns:

Normal ca le este indiferent...adica nahstraight face e cam penibila intrebarea...deparca ar fi ceva mai serioshappy
si vaza cu "simtitul ", ii las pe eiwinking

| AdelinaChp a răspuns:

Uite draga chiar acu l`am intrebat pe iubitul meu de faza asta happy el zice ca este placut sa stii ca saruti pentru prima data insa e bine sa fie deja trecuta prin aceasta faza ca sa stie sa sarute mai psional si mai bine big grin... fundis`aa :X

| LobyCreW a răspuns:

Pai pe mine nu ma deranjeaza daca fata in trecut a avut relati esuatebig grin nu-i nimic daca sa sarutat dar sa nu eu fi suptohappy ca nu mai ma sarut cu eabig grin

| Азбука a răspuns:

"pUshA intreaba:... simtiti ceve deosebit cind sarutati o fata? dau fundita la cel mai bun raspuns..."
- Da, funda la profil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LobyCreW):

Ca ea e proasta sa recunoasca laughing