anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti, voi ce sfaturi ati da domnisoarelor in materie de dragoste & sex?

13 răspunsuri:
| alexhandsport a răspuns:

Sa fie deschise la orice cand e vorba de sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu faca nimic din ceea ce nu vor, sa nu se lase influentate. Sa actioneze doar dupa ce sunt absolut sigure, sau e posibil sa regrete mai tarziu..sa ramana cu mari traume :* (Experienta propie)

| Cristiann25 a răspuns:

In primul rand la cele sub 18 ani sa nu o faca deoarece organismul lor nu este dezvoltat complet si pot aparea probleme de sanatate mai tarziu!
Sa foloseasca mereu prezervativ sa nu se lase induplecate de iubit "hai nu folosim ca e mai bine"etc pentru ca ele pot avea probleme apoi nu ei, niste inconstienti! Daca faci un avort exista posibilitatea de a nu mai avea niciodata un copil! Trist, nu? Asa e iti spun eu ca toata lumea isi doreste un copil! Sa nu se culce cu orice baiat care ii baga o vrajeala si gata.
Fetelor sa va culcati cu un baiat doar atunci cand va simtiti pregatite(chiar daca nu mai sunteti virgine trebuie sa fiti pregatite si pentru actualul iubit nu conteaza asta!)nu sa va luati dupa el sau sa va fie frica, ca va paraseste.Cine te iubeste, asteapta!(nici 5 ani dar cateva luni, 1 an nu moare). Succes, te pup!

| неизвестныйй a răspuns:

Eh. Sfaturile practice sunt cele mai bune. Ne întâlnim să-ţi dau sfaturi?

| Demonull a răspuns:

Hm.cele mai bune sfaturi ti le cam dai singur.Cred ca generatiile care vin si care sunt si acum se grabesc ma refer la sex dar si la dragoste..la 14 ani nu poti spune ca iubesti.e doar o chestie..atasament.Ca si sfat..baiatul sincer linistit si cuminte nu va incerca sa va agate din claxonul masinii..nu prin pis pis pe la colturi nu prin club..va fi discret si rezervat.Un golanas va face cele mentionate mai sus si poate doar cu un singur gand..patulhappyalegerea voastra, depinde doar de voi domnisoarelor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să fii tu însuți, să nu pari ceea ce nu esti.

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Kiss, bun răspuns.

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Multumesc frumos! Te pup!

Toate cele bune dragul meu.

Se pare ca nu sunt singurul care nu are somn!happy

Și când mă gândesc că trebuie să ma trezesc la 7...

Eh si eu dar ce sa fac...

Mă pun la serial și după...la altu' și tot așa...că somn nu-i!
Poate o să fie la tine.
Somnic pufos!