Stii, eu chiar nu am chef de melteneala. Nu am nevoie de sarcasm ieftin si "cool", ca vezi Domnule tu esti perfect si nu ai facut asta niciodata si acum ii ironizezi pe "handicapatii" care fac asta. Intrebarea era una simpla. Daca vrei sa ajuti cu un raspuns in tema, bine, daca nu, du-te si demonstreaza-ti aceasta aroganta in alte locuri.
Imi demonstrez aroganta aici, ca am chef aici.
Ok, hai sa raspundem la intrebare:
Nu, nu intru, deoarece nu sunt un imbecil fara viata ca cei ce o fac.
Bucura-te de viata ta minunata pe care o ai atunci. Dar aroganta nu te face cu nimic mai destept.
Tipul e sarit de pe fix, că l-am mai vazut raspunzand la intrebari. Numai cacaturi scrie pe tastatura aia. Mai și folosește numele unui mare filosof...
Nu. Odata despartiti, despartiti ramanem. Eu cel putin nu caut in trecut nimic. Mortii cu mortii, vii cu vii.
Plato n-are unde să intre că n-a mai avut iubite . N-are ce să-l roadă.
O sa te mai chem sa-mi tii lumanarea si alta data, daca tot stii asa bine.
Ai avut? Atunci ești cam ipocrit . Cum rămâne cu relațiile care nu duc la căsătorie sunt inutile, suflete pereche, iubire absolută etc.
Nu conteaza daca si cate, doar ca ma surprinde siguranta cu care faci afirmatii despre mine.
Pai da, sunt cam inutile.
Și pe mine mă surprinde ușurința cu care jignești orice om care nu gândește ca tine.
Aa, scuze, e foarte inteligent sa-ti urmaresti fostii ca un psihopat. Iti dai seama ce s-ar intampla daca n-ai fi la curent cu tot ce fac ei?
Oricât de stupid ar fi, chiar așa vorbește un moral, cu educație, bun simț, iubitor de oameni, așa cum te dai tu pe aici?
hellgirlmonster întreabă: