Mda... invers. Culoarea ochilor și mărimea sânilor.
E mai bine așa?
Depinde de preferintele fiecarui baiat!
Unii sunt atrasi de aspectul fizic, altii de intelect, altii de imbracamintea sexy samd.
Acum 8 ore | AnnaBlandiana a răspuns:
Depinde de preferintele fiecarui baiat!
Unii sunt atrasi de aspectul fizic, altii de intelect, altii de imbracamintea sexy samd.
nu exista preferinte voluntare si doar involuntare iar inteligenta nu are legatura cu atractia fizica
Am înteles, nu trebuie sa comentezi neaparat la toate raspunsurile date de fiiecare persoana, avem pareri diferite dc nu vrei sa intelegi
Eu sunt atras de personalitate. Atata timp cat are un fizic ok, decisiv este felul ei de a fii.
Nu la ras tau am comentat, nu exista avem pareri diferite, e ca si cum ai spune, e eu cred ca a sta la 100 de grade in apa fierbinte este sanatos iar eu spun ca nu, nu exista pareri diferite si doar uni ignoranti de realitate
Cum să zic, cât de frumoasă să fie, dacă e proastă nu prea surescită mai mult decât atracția sexuală. Atracția emoțională ține și de caracterul celui care ești atras. Freud susținea că căutăm (scuze cacofonia) un patern comportamental similar părințiilor nostri, sau versiuni ideale a lor la parteneri nostri.
emmacr14 întreabă:
MetalheadSatan666 întreabă: