anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii voi cand va faceti o parere despre o fata de ce tineti cont? Caracter si aspectul fetei sau mai mult de fund si sani?
Cum considerati o fata frumoasa la fata, cu un zambet frumos, cu un par lung,nu cu niste forme foarte mari, dar totusi cu forme. ( daca intelegeti ), fata fiind o persoana sociabila, cu care ai ce vorbi si care se face respectata de baieti ( nu ii lasa sa se dea la ea si sa o atinga peste tot ), dar avand un simt al umorulu foarte dezvoltat, dar fiind serioasa cand trebuie si o fata tot la fel frumoasa, poate mai frumoasa, cu un look pe care si-l schimba de cate ori are ocazia ( referindu-ma mai mult la par), dar care are formee mari, la care toti baietii cand o vad : " ce buna e :o " si o fluiera mereu ea tinandu-le in seama, lasandu-i sa o atinga si sa incercand sa le capteze atentia tuturor baietilor, fata fiind o persoana cu care nu prea ai ce vorbi, ea fiind mai mult interesata de aspectul fizic, lasandu-si cultura generala si tot ce e legat de caracter si lucrurile interioare la o parte, neestiind sa puna o virgula si o cratima, dar fata dandu-se foarte inteligenta si superioara celorlalte?! Voi pe care a-ti alege'o, daca puteti sa va argumentati cat de cat raspunsul.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca omul vrea pe una trebuie sa-i placa si exteriorul doar nu doarme cu un vis urat langa el.

| Alexucccccaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu iti raspund desi sunt fata. Eu sincer nu as fi cu un baiat care nu ar sti sa scrie corect, sa pronunte corect, sau care nu stie sa lege 3 cuvinte. Cat despre aspectul fizic are o oarecare importanta, nu poti sa fi cu un baiat, sau in cazul tau cu o fata care nu se ingrijeste.Sincer eu iti spun sa alegi cu capul dar si cu inima si sigur vei lua decizia corecta.

| xXDanXx a răspuns:

In primul rand e bine sa alegi dupa caracter apoi dupa infatisare in caz contrari iti iei o ``fufu`` iti consuma bani si iti da papuci.

| sayWhaaat a răspuns:

Blah, daca fata e serioasa si e de nota 7 sa zicem, e de ajuns sa ma atasez de ea daca vorbim mult, si petrecem timp impreuna, intr-un colectiv.

| RAY a răspuns:

Ai pus mai multe intrebari

Baietii voi cand va faceti o parere despre o fata de ce tineti cont?

depinde pentru,pentru o aventura de fizic clar,pentru o relatie serioasa vreau sa fie sincera,serioasa,hotarata,sa i placa stiinta sa gandeasca rational,sa stie ce vrea,sa fie draguta,pentru amicitie nu conteaza

Cum considerati o fata frumoasa la fata
ne plac fetele asimetrice la ambele sexe, si solduri cat mai mici, sanii normali, fund etc
trebuie sa recunoastem ca conteaza fizicul de milioane de ani asa neam ales partenerele in functie de fizic in scimb femeile in functie de statut fizic ca sa creasca acel copil, citeste asta http://gandeste-rational.blogspot.ro/......ea-si.html
la inceput e atractia fizica apoi apare iubirea sa faci diferenta pe viitor,daca pentru o aventura ambele sexe sunt de acord fizicul conteaza, la relati conteaza mai multe personalitatea, statut social

sincer la aia frumoasa nu as avea sanse, as alege pe aia care ma place, nu ceva la care nu pot ajunge

| RAY a răspuns (pentru xXDanXx):

De acord

| RAY a răspuns:

O completare prima iubita nu mi-a placut la inceput apoi am iubit-o foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce tin cont?
Pai de fizic (prin fizic nu ma refer la fund si sani ci la fata mai mult, daca arata bine nu e nevoie de mai mult din acest punct de vedere) si sa fie inteligenta, un pic mai indrazneata decat mine, sa gandim la fel in mare parte, sa avem gusturi comune etc.

Dintre cele 2 fete clar as alege-o pe prima. Degeaba ai fund si sani, degeaba esti frumoasa de le pica plombele la toti obsedatii daca esti proasta de dai in gropi. Nici eu nu-s cel mai mare geniu, dar ma consider cat de cat inteligent si nu as putea sa stau langa o proasta.