Da pretentiosi mai sunt baietii.mai vor si fete virgine.greu mai gasiti.noroc in cautare
Ptr ca poate le este frica ca fata sa nu ii schimbe cum iau schimbat pe aia dinaintea lor.Si daca sunt primi barbatii din viata ei pot sa ii zici ca nu ca trebuie sa fie asa cum zic eu sau na...
Nu neaparat. insa fetele de varsta mea nu mi se pare normal sa nu mai fie. cele care nu mai sunt mi se par(hai sa nu spun) oricum n.am de unde sti sigur daca mai e sau nu. un motiv pentru care as vrea sa fie: sa.i arat cat de mult o iubesc in prima noapte, sa fiu atent cu ea. prin asta ii pot arata ca tin la ea
Ba poate o fata dezvirgina are ceva bola si tu te infectezi; si vreau ca fata sa fie virgina
Femeia e ca si cainele, daca-l iei de mic si i impui unele lucruri te va asculta si iti va fi loial
E dracul.se smechereste pe parcurs.va zic eu.din propria experienta . acum ma bate de exemplu.
Daca si baiatul este virgin ar fi mai bine sa fie si fata. Altfel nu se simt ok. Stiind ca ea a facut'o si el nu. Daca fata e virgina si baiatul nu este cat de cat ok .
De ce isi doreste un baiat o fata virgina:
1.Pt ca se simte foarte mandru ca el a fost primul pentru ea.
2. Daca iubesti persoana respectiva stiind ca a fost virgina iti va da un plus de sentiment pe parcursul relatiei ceea ce e bine
3.Cand esti cu o fata care nu mai este virgina, de obicei ea va spune, tu esti al 2-lea.Dar de fapt nu poti stii niciodata daca al 2 -lea din cartier, oras sau al 2-lea din aceea zi.
O fata virgina te va aprecia intotdeuna mai mult, doar tu ai fost alesul ei.
Pana la urma totul se rezuma la incredere intr-o relatie si respect indiferent daca fata e virgina sau nu.Cum am zis daca e virgina vei stii cu siguranta ca nu te minte si ca tu ai fost primul, daca nu este va trebuii sa ai incredere in ea cand iti va spune cu cati a mai facut-o inaintea ta.Problema este ca atunci cand esti cu o fata care nu a fost virgina si iti zice ca a mai facut-o fost cu 3 persoane ianintea ta...si apoi pe parcurs afli ca de fapt a facut-o cu 33, daca o mai si iubesti atunci se complica lucrurile.Cu una care ai dezvirginat-o sau este virgina nu ai astfel de probleme.
Eu am vrut si am primit o fata virgina, si tare sunt bucuros. decat sa fie usurica, sa o faca cu cine stie ce tzaran, sa mai ia si boli, bleah. e mult mai bine asa. Daca nu se poate asta e, macar sa fie fidela in relatie.
Clodmod întreabă: