| elasexygagica a întrebat:

Baietzii, v-ati dori sa o aveti pe Bianca Dragusanu la voi in pat? daca da, descrieti ce ia-ti face, lasati frau liber imaginatiei dezinhibatelove struck, ps: ma uit la burlacitza love struck e super multi baieti bunoci love strucklove struck ai papasito love struck love strucklove struck

Răspuns Câştigător
| valy1233 a răspuns:

As prefera sa te am pe tine tongue

16 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

No, doar eject instant si intors privirea! E jalnica, chiar l-as intreba pe Bote ce draq a gasit la ea, sau doar "potriveala" ori o anumita abilitate, absolut intamplatoare, prin pur hazard?!

| answer a răspuns:

Ai vazut-o vreodata in realitate? daca o vei vedea, vei intelege de ce i se zice papusa de plastic. Pentru ca ea chiar pare din plastic; e pra artificiala, e prea respingatoare in realitate, plus ca acum se asteapta sa si cheleasca si din cate am inteles chiar va chelii din cauza unui tratament nereusit pentru par! Se pare ca de asta nu mai este in direct la Capatos (asa au dat la stiri).

| NickiMinaj a răspuns:

Wow, sa inteleg ca toti ar refuza-o rolling on the floor ce caterinca!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Te-as vrea pe tine. love struck

| ThePunisher a răspuns:

Nu, pentru ca arata atat de sintetic incat as avea impresia ca f** o papusa Barbie... straight face

| pwp a răspuns:

Buna Ela,eu sunt fata,si chiar daca Bianca arata ca o papusa Barbie, arata superb!
orice baiat si-ar dori-o, chiar daca nu recunosc!

| chelie91ptm a răspuns:

Nu. Fiecare cu sufletu lui pereche. Nu conteaza cum arati si conteaza iubirea.

Răspuns utilizator avertizat
| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

As vrea :X si dupa ce pune asternut curat si parfumat as trimite-o inapoi in bucatarie

| yhsay a răspuns:

Wow, tu chiar n-ai tangente cu limba romana...

| klaws007 a răspuns:

In pana mea, pe bianca daca o strangi prea tare in brate se sparge de atata silicon

| klaws007 a răspuns:

Mai bine e in pat cu prietena mea.

| Polomitreaci a răspuns:

Pwp daca tie ti se pare ca bianca arata superb, inseamna ca tu esti muma padurii.

| TheAshen a răspuns:

Ias da la mu-ie

| romichete a răspuns:

Sa i rup curru si sa imi dau drumu in el iar apoi ce se scurge de acolo sa vi u sa inghititongue (eventual sa impartiti sa'i dai de la tine din gura si eibig grin )

| MrSaxoBeat_8951 a răspuns:

Mai bine *** o maimuta in cur decat sa o am pe plasticata aia!

Întrebări similare