Salut... Nu stiu cat conteaza ce am scris aici... dar sper ca vei citi.
Problema nu este la tip, ci la ea, pentru ca ea te-a inselat. Tu ai fost cu ea impreuna, nu cu el. Sunt sigur ca intelegi unde "bat".
Asta spune foarte multe despre o persoana. Te-a inselat, inseamna ca si cu el va fi la fel... nu fi prost sa te impaci cu ea. O persoana care inseala, va insela mereu. Nu merita sa faci scandal pentru asa ceva. Da dovada de maturitate. poti cel mult sa-i transmiti ca nu vrei sa mai ai de-a face cu ea. Oricum mi se pare un gest foarte urat.Asta e doar parerea mea.
Depinde acum si cat a durat relatia, atata timp cat nu aveti inele pe deget sunteti amandoi liberi din acest punct de vedere.
Consideri ca ai castigat mai multa consideratie sau ceva catusi de cat folositor prin acea joaca de-a Shelock Holmes?
Asta era un timp cu care bănuiam că vorbește, iar în plus daca nu a citit mesajele mele și nu a răspuns la telefon cat timp era cu el, nu e clar că e ceva dubios rău? Mă gândesc că ducea o viață dublă, la liceu cu el, iar afară cu mine.
Dacă nu o prindeam cu altul acum și o prindeam peste câteva luni-un an nu era mai rău? Pierdeam mai mult timp, deci cred că am făcut bine.
Dacă ai suntat-o de două ori în timp ce era cu celălalt și nu ți-a răspuns, da, pare destul de dubios. Chiar dacă nu a făcut nimic cu el deocamdată, probabil are în intenție.
Eu sunt curios ce ți-a zis când ai întrebat-o de ce nu a răspuns la telefon.
Esti paranoic. Este absolut normal ca fata sa vorbeasca si cu altii. Atat timp cat nu s-au sarutat este ceva OK.
Nu s au sărutat, nu s au ținut de mana, nu reiese ca te a înșelat. Reiese ca intra devar, nu avea chef sa vorbească cu tine
Nu-i mai da telefoane, mesaje, etc! Nu o mai urmări! Dacă te va cauta ea atunci hotărăşti ce faci, dacă nu, adio! Nu te mai vrea şi gata, nu ai ce să faci, dragoste cu forţa nu se poate! Părerea mea...