| DirectDinBerceni92 a întrebat:

Barbateilor voi ati sta cu o fata careia ii place sa stea mai mult cu baietii decat cu fetele pentru ca este caterinca si multe altele?

20 răspunsuri:
| XxThoumaxXAndyXx a răspuns:

Da.Fiindca as avea incredere in ea.Cu ce scop sa ma insele? De ce?

| XxThoumaxXAndyXx a răspuns:

Tu ai suporta sa stai?

| olivert1310 a răspuns:

Eu unul nu as sta, daca nu are feminitate. Daca sta mai mult mult cu baietii "pentru ca este caterinca si multe altele" treptat va incepe sa imprumute din gesturile, atitudinile si limbajul baietilor, si nu prea imi place deloc asta!

| DirectDinBerceni92 explică (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Nu stiu cum ai putea sa ai incredere in ea cand e inconjurata de inca 10 insi straight face.
Eu unul nu as suporta sa stiu ca prietena mea sta afara cu baieti laughing

| XxThoumaxXAndyXx a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

laughing De ce nu?! Daca e o tipa desteapta, cuminte, buna(in sensul bun laughing )

| DirectDinBerceni92 explică (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Pai,de obicei, fetele care stau cu baietii devin baietoaice si prind gesturile baietilor(baut bere, caterinca multa, neseriozitate si multe altele) si nu mi-ar place sa stiu ca am o prietena de genu`. Stii cum e vorba aia.Fiecare cum i-a fost soarta.

Emy sta cu mine si cu prietenii mei, si vreau sa spun ca noi fumam la greu si injuram si bem si bere, dar e la fel de cumintica.Plus ca stiu ca ii vreau binele. Sis zice ca eu ma dau bine pe langa ea ca sa am pe cine pune mana sau cu cine face baie laughing

| h3r a răspuns:

Stiu ca e o intrebare pentru baieti, dar... vreau sa mentionez si eu ca, in calitate de fata, nu as sta inconjurata de atatia baieti, mai ales daca prietenul meu nu ar fi langa mine. Pana la urma, e ceva logic, nu? Ca noi fetele ne intelegem mai bine cu baietii, asta e partea a 2-a. Cum spune si Andy, daca ea a avut mai multi prieteni baieti poate se simte mai atrasa de ei decat de o fata. si pana la urma, daca ea e inteligenta si cuminte, tu nu ai de ce sa-ti faci griji. ( Bineinteles, sa nu exagereze cu iesirile astea cu ei ). Oricum, eu una nu as face asa, dar in fine. fiecare are felul sau de a gandi. Sper sa-ti alegi o "jumatate" cuminte, care sa gandeasca logic si corect.

| Azµre a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Cred ca depinde de om, de caracter, stilul de viata...

| DirectDinBerceni92 explică (pentru Azµre):

Tu ce fata ai vrea?
Sau doresti un hamster?hee hee

laughing buna asta frate laughing eu m-am gandit la un PORC(usor de Guineea) laughing

| Azµre a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

O fata care vorbeste cu fete in niciun caz una care sa stea inconjurata de baieti cum spui tu...

| Azµre a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Care e problema ta?

| XxThoumaxXAndyXx a răspuns (pentru Azµre):

A mea?! Huh...Niciuna.A ta care e?

Atunci ce e cu raspunsul :
XxThoumaxXAndyXx a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):
buna asta frate eu m-am gandit la un PORC(usor de Guineea)

Plictiseala frate.Nu o lua personal.Am destule pacate pentru a mai judeca oameni

| MauiNight a răspuns:

Decat sa stea printre barfitoare, mai bine sta cu baietii. Sunt destule fete finute care prefera asta, numai o taranca s-ar mula dupa anturajul de strada doar fiindca are impresia ca este "cool" si se poate integra mai usor.

Ok stai linistit...

happy stau stau happy

| PsYch0 a răspuns:

Da happy pentru ca mie imi place sa am prieteni glumeti in ore radem de ne ***** pe noi

Întrebări similare