anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați, ați interpreta ca flirt dacă îi spuneți pe un ton "dulce" unei colege de muncă să îndeplinească o sarcină la locul de muncă iar ea vă răspunde pe același ton că :"Dacă îmi zici tu, sigur că fac/nu refuz"?
Ați luat-o ca flirt (subtil) sau mai degrabă ca o glumă?

Mai adaug și că acea colegă nu a mai îndrăznit până atunci să vă vorbească/răspundă așa.

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Mai degraba e ceva legat de simpatie.

9 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Păi dacă îi spui un lucru pe un ton de glumă, e foarte prosibil ca și ea să îți răspundă tot pe un ton de glumă.
Un răspuns mai mult la mișto decât flirt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Am rectificat. Mai citește o dată întrebarea.

| darrio2007 a răspuns:

Nu. Este doar o comunicare intre doi colegi de munca. Care se inteleg bine.

| Emma30555 a răspuns:

Se simpatizează și flirtează subtil. Dar se întâmplă între colegi frecvent aceste lucruri fără sa se avanseze

| Hammurabi a răspuns:

De ce ar folosi un bărbat un "ton dulce" cu o colegă?
Dacă ar fi coleg și nu colegă ar face la fel? laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Fostul meu (știi tu care) șef a folosit un astfel de ton cu mine la un moment dat.
Evident că nu i-am răspuns la fel. Mi-a fost rușine. big grin

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

E foarte posibil să te simpatizeze.
Dar nu cred că poți considera chiar flirt. Părerea mea.

| DjSannan a răspuns:

Este dificil să spun cu siguranță ce ar putea interpreta un bărbat într-o astfel de situație, deoarece fiecare persoană are propriile sale perspective și interpretări ale evenimentelor și comportamentelor celor din jurul său. În general, însă, dacă o colegă de muncă își exprimă disponibilitatea de a îndeplini o sarcină atunci când este solicitată de către un coleg, fără a face aluzie la intenții sau sentimente romantice sau flirtuoase, este probabil să fie interpretată mai degrabă ca o glumă sau o afirmație amicală decât ca un flirt subtil.

Este important să ne amintim că contextul este important în orice interacțiune socială, iar modul în care o colegă de muncă răspunde la solicitarea dumneavoastră poate fi influențat de multe factori, inclusiv relația dintre voi, atmosfera din locul de muncă și orice alte aspecte care pot afecta modul în care este percepută interacțiunea dumneavoastră. De aceea, este important să fim atenți la semnele nonverbale și la contextul în care are loc o interacțiune și să înțelegem că interpretările noastre pot fi subiective

Răspuns utilizator avertizat