Daca știi cum să procedezi poate fi o experiență de neuitat atât pentru ea cât și pentru tine. Important este sa ai răbdare și să adaugi un pic de experiență. Sunt convins că sunt foarte multe fete care n-au fost traumatizante in timpul actului, ba din contra s-au simțit împlinite.
Ray cum este zborul cu o nava spatiala spre statia internationala nasa?
Fierbinte, cu mult zgomot, fericire, orgasm, tristete cand stiu ca numai imi pot iubi pisica, desi se lasa cu lacrimi
De obicei actul sexual de dezvirginare a unei fate virgine care nu s-a masturbat niciodata intravaginal, reprezinta o experienta traumatizanta si cat se poate de... nasoala.
Nici eu, dar daca se lasa cu sange eu lesin acolo man in pat cu aia
Virgin+virgină este de neuitat. Recomand. Dar nu prea mai găsești decât copii de 13ani?
Mă rog...Ehee pe vremea mea
Eeeeeeeeeee o noapte fierbinte apoi multe alte nopti la racoare
Evident ca nu se compara cu cel cu o femeie experimentata, dar iti poate oferi placerea de a o invata, are o inocenta aparte, iar apoi, daca nu e doar acea prima data, se poate transforma in ceva foarte fain, daca se plac si vor sa continue, mai ales ea, care are atatea de invatat.
Ca senzatie, la fiecare e altfel, in functie de temperament si daca e blonda, bruneta, satena sau roscata.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: