anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați/băieți, să zicem că mergeți la un party iar acolo se afla o fată pe care nu o cunoașteți dar care va trezește interesul. Din jena și timiditate nu îndrăzniți să intrați în vorba cu ea, așa că cereți gazdei petrecerii să-i spună ei că sunteți interesați de ea și cu acordul ei, să vă dea numărul ei de telefon ca să o contactați.
Gazda vorbește cu ea și ea își dă acordul să vă dea numărul. Îi spune că numărul vostru se termina in anumite cifre la final și după asta o să-și dea seama.
O sunați de 3-4 ori în prima și a doua zi, dar ea nu va răspunde și nici nu va contactează înapoi. A treia zi nu mai insistați.
Știu că nu toți ați recurge la această metodă de "agățat", dar ca premisa pentru întrebare.

Cum ați interpreta gestul ei?
De ce credeți că a fost de acord ca gazda petrecerii sa vă dea numărul ei daca ea nu v-a răspuns și nici nu v-a oferit feedback?

Răspuns Câştigător
| haileewatson a răspuns:

Cel mai jalnic barbat ever. Sa nu fi in stare sa vorbesti cu o fata doua vorbe la o petrecere, dar sa ai tupeul sa ceri numarul ei altei persoane..si dupa sa ai pretentia ca fata aia sa-ti raspunda la telefon?!
Niciodata nu as vorbi cu un astfel de ratat.

12 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu vrei să mă angajezi ca consultant de specialitate? laughing
Că întrebările tale cam mereu se nimerește să aibă câte o hibă.

Cum să nu-ți răspundă la telefon dacă ea nu-ți cunoaște numărul? De unde ar știi cine o sună?
Răspunde DOAR la numerele cunoscute? Cine face asta?
Și dacă e așa, de ce ți-ar fi dat numărul ei fără să ți-l ceară pe al tău?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Mea culpa. big grin Am modificat. Read it again.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate nu raspunde la nr necunoscute.

| simplaexistenta a răspuns (pentru Hammurabi):

Ai dreptate.

| Hammurabi a răspuns:

Probabil gazda e relaxată pentru că știe că ea, chiar dacă dă numărul, nu va răspunde la telefon,
Cu toate că e riscant. Se va găsi unul foarte ofensat, care să o sune de pe alt număr și când va răspunde să o înjure. laughing
Așa că dacă dă numărul și nu răspunde, își cam poate băga picioarele în el de telefon, că nu va mai avea nici un control.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia clar sunt eu. laughing)
Eu nu prea răspund nici la ăștia "safe" paracunoscuți și nevoiași din agenda mea, dar la ăia necunoscuți și numere necunoscute.
Și chiar dacă o fi zis el, că mă va suna și mi-o zis niște numere, totuși creierul meu e setat în felul următor happy pe două bucăți :

1. Tot ce e în agendă, sunt numere cunoscute (dintre care la familie și 1, 2 prieteni cu care mă simt eu cel mai ok, răspund necontenit și fără ideea "stai că trebuie să fiu îmbrăcată bine", "trebuie să stau într-o poziție safe și elegantă și chiar trebuie să fiu spălată și parfumată" că de doar vorbesc cu oameni și oamenii judecă, nu te gândi că eu îmi propun să gândesc așa, dar clar cu oamenii străini și la telefon dacă vorbesc, am impresia că sunt face to face și trebuie să fiu "ok" pentru a vorbi cu ei, ceva de genul, ca să-ți faci o idee de cum gândesc legat de "vorbitul ăsta la telefon") să zic că e ceva mai ok, scriind mesaje. happy

2. Tot ce apare la apeluri ratate (și crede-mă, că alea ce nu sunt "prinse" / salvate în agendă, car nu-și vor găsi și răspunsul la apel, cândva), deci tot ce apare la apeluri nepreluate, e clar un număr fără nume în a mea agendă și clar fără identitate, eu pe toate acele numere le numesc "străini" happy iar la străini / necunoscuți, pur și simplu nu răspund. happy
Așa că, sincer, dacă tipul mai mi-ar fi și plăcut e chiar trist, deoarece sunt conștientă că pierd poate "partida vieții" dar aia îi, oricât ador misterul, dacă tipul îmi va lăsa numărul doar spunându-mi cifrele din final și se așteaptă că eu o să le mai și țin minte și o să-mi schimb toată gândirea ca să răspund la numărul ăla că cine știe, poate acolo e el, e chiar trist, dar acum ca să fiu și eu ceva mai rea și să gândesc fix ca bărbățeii ăștia care susțin că nu ar "aștepta" o femeie la nimic, în viața asta, probabil că nici el nu a fost prea interesat de fata aia de la party, suficient de mult, de poate chiar să-i "jefuiască" numărul ca să i-l adauge în agendă și să se asigure 100% că tipa "va fi acolo" la apel sau unde el ar fi vrut-o. Asta o zic așa ca ideal, că oricum, eu una care sunt fană mister și chiar ador joculețele și poveștile cât mai fascinante, nu pot spune că nu mi se pare romantică și ghicitoarea la care o supune tipul pe girl. happy Dar eu una sunt convinsă că nu voi răspunde, chiar și așa super amorezată de gestul lui misterios.

Aaa, pfff, am scris atâta degeaba laughing) abia acum am recitit și deci am înțeles că de fapt gazda vine cu ideea ghicitorii, nu el. Trist. straight face

Atunci chiar nu voi răspunde. happy

Măcar dacă el venea cu ideea și inițiativa unei ghicitori de genul, parcă, parcă m-aș fi îndurat în cele din urmă să-i răspund. happy

Ca să răspund însă strict poveștii tale, cred că e evident răspunsul, în afară să zicem de câteva frustrate și complexate ca mine. happy Tipele nu sunt de fapt interesate de tip. Nu spun că poate până la urmă adevărul nu ar fi și în cazul nostru tot ăsta (mă refer la cele complexate și frustrate și chiar cu o doză de paranoism, ca mine), dar noi măcar împărțim vina cu "frica" de a vorbi cu străinii / sau pur și simplu frica de a răspunde la telefon și chiar dispoziția 0 de a vorbi și a ne implica în conversație, însă nici asta nu e ok.

| wildthing a răspuns:

Mi se pare un scenariu aiurea. Sunt la o petrecere, acolo e o tipa care-mi place, sunt prea timid sa ii cer gazdei sa ne faca atunci cunostinta, dar nu sunt atat de timid incat sa nu ii cer numarul ca sa o sun in alta zi?! happy Nu are nici un sens.
Hai sa zicem totusi ca as face asa...ei bine, as suna-o doar o singura data. Daca nu raspunde, nu o mai sun niciodata.

| AdiC0man98 a răspuns:

Eu as da un nr fals unui fatalau care nu are sange in instalatie.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Normal ca fata nu raspunde la un papagal care nu e in stare sa o abordeze ca un barbat adevarat. In loc sa trimita mesageri care poate nu sunt in stare sa vorbeasca corect, poate gazda e vreo agramata inculta si a deranjat-o pe fata.

| stef87 a răspuns:

In primul rand, oricat de timid sunt, daca intuitia mea spune ceva, incerc sa-mi inving limitele si o intreb direct de vorba, nu de numar. Poate in cateva secunde aflu ca ma agit degeaba.

Daca totusi mergem pe scenariul prezentat, as crede ca m-a luat la misto, l-a dat doar ca sa se simta ea grozava. Mai poate fi ca inca nu poate raspunde pur si simplu sau e o adepta a regulilor absurde ca sa nu suni un an de zile, cat era?

Pe scurt, pur si simplu nu stau sa-mi bat capul foarte mult: ori raspunde, ori sanatate, sa ma caute, cel mult mai incerc mai tarziu, dar nu de atatea ori.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca un REFUZ categoric din partea fetei.

| nicusorx a răspuns:

Doar una dintre multele ciudatenii ale femeilor!