Da.
Dacă femeia/fata stă suficient de mult timp zilnic prin preajma ta, comportamentul o va da de gol. Pentru că nu va reuși să mascheze chestia asta perfect absolut tot timpul.
În al doilea rând, dacă ești suficient de versat îți dai seama când o femeie a cedat psihic, indiferent de comportamentul pe care îl va disimula.
Cum sa-mi dau seama daca nu o arata prin gesturi? Nu-s caine sa-i miros hormonii.
Dacă nu-i fac avansuri și nu-i dau de înțeles, înseamnă că nu vreau să fac sex cu el. Simple as that.
Salut. Sincer, nu cred ca iti poti da seama fara sa fie anumite semne. Adica daca ea vrea asta...trebuie sa fie niste semne. Chiar si prin vorbe, sa fie ceva indirect. Dar ceva, trebuie sa existe.
Daca elimini cuvintele pe care mi le-ar putea adresa sau gesturile pe care le-ar putea face, ce mai ramane?
Te referi la a-i citi limbajul corporal involuntar, gen pupile dilatate sau sfarcuri erecte? E interpretabil, nu-i nimic sigur, pentru ca poate e lumina slaba sau poate ii e frig.
Unii își dau seama, unii fără experiență, nu își dau seama.
Nu toți sunt la fel.
Din păcate fetele/femeile nu își dau seama, nu recunosc semnele când un băiat/bărbat intră în vorbă cu ele doar pentru a profita și a obține sex.
Daca imi refuza toate avansurile si ma evita, sa fie sanatoasa, chiar daca vrea
Nu alerg dupa balerine.
Uite aici un comentariu perfect în care mă regăsesc și eu și cu siguranță 99, 9% dintre doamnele și domnișoarele de pe aici.
anonim_4396 întreabă: