Nu stiu cum sunt majoritatea dar pe mine unul m-ar deranja sa aiba "burtica", nu sunt nici un macho sau ceva dar nu imi plac femeile slabe de tot dar nici plinutele...
Scumpo,sa uiți de aceste complexe absolut inutile,în ochii potriviți vei fii cea mai frumoasă,de fapt esti frumoasă asa cum te-a lăsat Dumnezeu,nu suntem roboți sa fim perfecți,din păcate societatea din ziua de astăzi cauta perfectul în absolut orice, de asta trăim vremuri atât de urâte.
Aceste lucruri ce le spui tu sunt absolut normale, nu îți mai fa griji, cine te dorește cu adevărat, nu va da atenție la toate nimicurile astea, vei fii perfecta pentru el.
Buna.Daca dai peste astfel de barbati, e cazul sa fugi si sa cauti pe cineva care intelege ca in timpul vietii corpul uman trece prin mai multe schimbari pe care nu ai cum sa le controlezi deloc in mod usor, ci doar cu munca si eventual bani multi, la sala, salon etc. Astfel de personaje vor fi cat se poate de scarbite si de schimbarile prin care trece corpul unei femei in timpul sarcinii si dupa nastere. Deci mai bine sa-i eviti.
Te referi la iubitul tau actual? Pentru ca, repet, nu merita sa mai stai nicio secunda cu respectivul.
Doamne fereste, nu as putea sta niciodata cu o astfel de femeie… dar asta e o opinie persoana, altora poate le convine si se simt atrasi de ceea ce descri tu.
Practic, mi-ar fi sila sa fac ceva cu ea…
Uhm, toate femeile au inevitabil lower abdomen Belly pentru ca, uter? Nu ma refeream la disproporționare, ci efectiv la burtica, gen pana mea, ca nu cred ca e vreunul dintre voi cu 6 Pack pe aici?
2 oameni frumoși nu pot face sex decât cu oameni frumoși ca ei.
Ei toată viața până se căsătoresc fac sex numai cu alții frumoși ca ei.
O femeie o fata indiferent de cum ar avea formele corpului sau feței tot o femeie este tot o fata este ca sunt alți distrusi și zdrențe care fac mișto de ele și de corpul lor și pe seama lor pe ăia merita arși de vi pe viu aia sunt nișe distruși care doar judecă o fata o femeie după ce? Niște filme poooorno aia sunt niște bolnavi handicapați ar trebuie orice femeie si fata sai evita cât mai mult posibil pe așa handicapați care judeca o fata o femeie după corp față
Și în primul și primul rand de unde pana unde judecam compari o femeie din filme pentru adulți cu femeie o fata care nu a făcut în viata ei asa ceva nu toate femeile și fetele sunt la fel ce fac acele femeie în filmele alea este cu totul altceva acolo este o industrie mare de filme pentru adulți care sunt multe femeie și fete tinere cad pe mâinile la. Traficanți de femeie și ăștia le forțează în multe feluri și le amenință cu multe dacă nu fac ce vor ei deci sunt multe
Absolut deloc, nimeni nu se uita la vergeturi cand face sex.
Exista doar o singura categorie care iti vor zice ca conteaza. Aia virgini sau cei care fac sex o data la 3 ani.
Totusi, daca vorbim de o relatie de lunga durata ar putea sa conteze.
Nu pentru ca din nou, ar da cineva 2 bani pe asta, dar dupa ceva timp, incepi sa te plictisesti si vei vedea lucruri pe care nu le-ai vedea in mod normal doar pentru a-ti intari ideea ca nu mai esti atras de ea din cauza ca e grasa, are vergeturi, are par nu stiu pe unde si asa mai departe. Dar in realitate, la o femeie cu care ai face sex pentru prima data si care ar arata exact la fel, nu ai observa nimic din cele de mai sus si nu ar conta.